Go Back Email Link
מתכון לסמבוסק בשר אפוי

מתכון לסמבוסק בשר אפוי

סוויט דולי
מתכון לסמבוסק בשר אפוי קל הכנה וטעים
Prep Time 30 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק קראסט פיצה שימרית
  • 250 גרם בשר טחון
  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתושות

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל
  • מטגנים את הבצל עד שהוא שחום
  • מוסיפים את הבשר ומטגנים. מפוררים כל הזמן
  • מוסיפים מלח פלפל שחור ושום ומערבבים הכל ביחד ומטגנים עד שהבשר מוכן
  • אחרי שהבשר מוכן מורידים מהאש ונותנים לו להתקרר
  • מוציאים כדור בצק אחד מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק
  • הטריק הוא לעבוד כל הזמן עם קמח
  • לקרוץ עיגולים מהבצק, את שאריות הבצק אוספים נשתמש בהם שוב
  • ממלאים כל עיגול בבשר
  • מקפלים את העיגול לחצי עיגול ומהדקים היטב בקצוות
  • מעבירים לתבנית אפייה
  • אם רוצים להכין סמבוסק משפחתי גדול מרדדים את הבצק, שמים בצק באמצע, מקפלים היטב ולתבנית אפייה
  • לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים עשר דקות, הסמבוסק נשאר למעלה לבן, תבדקו, אם השחים מלמטה הוא מוכן
  • מוציאים ואוכלים חם! בתיאבון!
Keyword מתכון לסמבוסק בשר אפוי