יוצקים שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל
מטגנים את הבצל עד שהוא שחום
מוסיפים את הבשר ומטגנים. מפוררים כל הזמן
מוסיפים מלח פלפל שחור ושום ומערבבים הכל ביחד ומטגנים עד שהבשר מוכן
אחרי שהבשר מוכן מורידים מהאש ונותנים לו להתקרר
מוציאים כדור בצק אחד מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק
הטריק הוא לעבוד כל הזמן עם קמח
לקרוץ עיגולים מהבצק, את שאריות הבצק אוספים נשתמש בהם שוב
ממלאים כל עיגול בבשר
מקפלים את העיגול לחצי עיגול ומהדקים היטב בקצוות
מעבירים לתבנית אפייה
אם רוצים להכין סמבוסק משפחתי גדול מרדדים את הבצק, שמים בצק באמצע, מקפלים היטב ולתבנית אפייה
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית
אופים עשר דקות, הסמבוסק נשאר למעלה לבן, תבדקו, אם השחים מלמטה הוא מוכן
מוציאים ואוכלים חם! בתיאבון!