מתכון לסמבוסק בשר אפוי, טעים אש! אחד המתכונים הקלים להכנה – והיום אתם מסודרים עם ארוחת ערב.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
כמו שאתם יודעים אני מחפשת דרכים לקיצור עבודות קשות וככה הכנתי את הסמבוסק הנהדר הזה, עם הבצק פיצה קראסט של שימרית. הבצק נמצא כל הזמן במקרר, הוצאתי והכנתי את הסמבוסק הנהדרים האלה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, ומתחילים לעבוד.
הטריק הכי חשוב בעבודה עם הבצק – תקמחו את משטח העבודה. זהו בצק פיצה והוא דביק.
תקמחו את משטח העבודה, תרדדו את הבצק, ותקרצו עיגולים.
את הבצק שנותר, אוספים, נשתמש בו לסיבוב הבא.
ממלאים את העיגולים בבשר טחון
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
אחרי ממלאים את העיגולים בבשר, מהדקים היטב בצדדים ומעבירים לתבנית
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
ועכשיו תקשיבו טוב
עשר דקות אפייה – זה הכל! מלמעלה הם נשארים לבנים ומתקשים
אבל מלמטה הם מקבלים את הצבע
אל תאפו אותם יותר כי הם יהיו אבן! ואל תגידו לי אחרי זה דולי לא אמרת.
כשהם בתבנית ונאפים, עשר דקות! תבדקו
אם הבצק השחים למטה – החוצה מהתנור.
עוד מתכונים לבורקס תמצאו פה
מתכונים לבורקס
אחרי שהכנתי את הסמבוסק הקטנים, החלטתי ללכת על אחד גדול כמו שאתם רואים בתמונה
יצא מ ע ו לה !
בואו להתכונן לחגים עם מתנה נהדרת לחג!
תכינו סלט, טחינה ויש לכם ארוחת ערב אש!
מתכון לסמבוסק בשר אפוי

מתכון לסמבוסק בשר אפוי
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק קראסט פיצה שימרית
- 250 גרם בשר טחון
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
Instructions
- יוצקים שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל
- מטגנים את הבצל עד שהוא שחום
- מוסיפים את הבשר ומטגנים. מפוררים כל הזמן
- מוסיפים מלח פלפל שחור ושום ומערבבים הכל ביחד ומטגנים עד שהבשר מוכן
- אחרי שהבשר מוכן מורידים מהאש ונותנים לו להתקרר
- מוציאים כדור בצק אחד מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק
- הטריק הוא לעבוד כל הזמן עם קמח
- לקרוץ עיגולים מהבצק, את שאריות הבצק אוספים נשתמש בהם שוב
- ממלאים כל עיגול בבשר
- מקפלים את העיגול לחצי עיגול ומהדקים היטב בקצוות
- מעבירים לתבנית אפייה
- אם רוצים להכין סמבוסק משפחתי גדול מרדדים את הבצק, שמים בצק באמצע, מקפלים היטב ולתבנית אפייה
- לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים עשר דקות, הסמבוסק נשאר למעלה לבן, תבדקו, אם השחים מלמטה הוא מוכן
- מוציאים ואוכלים חם! בתיאבון!