שמים בקערה הקמח מוסיפים השמרים ומערבבים.
מוסיפים הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את המים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
מכסים במגבת מטבח ומכניסים למיקרו ללא הפעלה! משאירים במיקרו כחצי שעה עד שעה אם יש לכם זמןהעיסה תתפח. מערבבים את העיסה להוצאת האוויר ובינתיים מחממים שמן עמוק בודקים אם השמן חם בעזרת כף מעץ מכניסים את הידית, אם מסביב לידית יש בועות השמן מוכן לטיגון.
מרטיבים את הידיים, קורצים עיגול מהעיסה, היא מאד רכה, מחוררים באמצע ומכניסים לשמן החם,
הספינג' יתנפח בדיוק כמו סופגניה, כשהוא משחים, הופכים לצד השני לעוד מספר דקות.
מעבירים לצלחת עם נייר סופג למספר דקות,
מעבירים לצלחת עם סוכר וטובלים את הספינג' מכל הצדדים.
אם תזליפו על זה שוקולד אף אחד לא יתלונן
ושיהיה לנו רק טוב! חג שמח אהובות ואהובים!