3כוסותקמח תופח או 3 כוסות קמח רגיל עם שקית אבקת אפייה
150גרםשקדים/אגוזים/אגוזי לוז/צימוקים – כל מה שאתם אוהבים
Instructions
שמים במיקסר הנטורינה, ביצה, הסוכר, וניל ומערבלים.מוסיפים את הקמח ומערבלים.מערבבים את הפירות היבשים,
מערבלים במיקסר סיבוב אחד או שניים לא יותר.מוציאים את העיסה מהמיקסר ויוצרים ממנה בצק אחיד. אם הבצק רך זה בסדר.
חוצים את הבצק לשלושה או ארבעה חלקים ויוצרים רולדות. מגלגלים לרולדה ארוכה. אם רוצים צורה מרובעת, מגלגלים לרולדה, לוחצים מכל צד והופכים את הגליל למרובע. אתם תחליטו על הצורה האהובה עליכם.
את הרולדות עוטפים בנילון נצמד ולמקפיא לחצי שעה.
מוציאים קפוא ועם סכין חד פורסים לפרוסות דקות. מסדרים על נייר אפיה את הפרוסות אחת אחרי השניה
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגיות ואופים כ-15 דקות. אם אתם אוהבים את העוגיות שלכם קצת יותר קרנצ'יות אפשר טיפה יותר. מוציאים מהתנור, לוקחים אחת כדי להיות בטוחים שזה טעים
וזהו, פה הלך עלינו כי השנייה והשלישית יבואו בריצה אחרי הראשונה(:תהנו חברימים וחג שמח!!