מתכון לעוף ותפוחי אדמה חומים
סוויט דולי
מתכון לעוף ותפוחי אדמה חומים שנמסים בפה עם כל ביס
Prep Time 30 minutes mins
Cook Time 1 hour hr 30 minutes mins
Course מתכונים לעוף
Cuisine מטבח ישראלי
- 4 כרעים עוף
- 5 כפות שמן
- 2 בצל
- 10 תפוחי אדמה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 4 כפות סויה
- 1 כף רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
- 3 כוסות מים
יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצלים ומטגנים את הבצלים עד לקבלת גוון שחום
מעבירים את הכרעיים לסיר ומטגנים את הכרעיים עד שהם די שחומים, מטגנים משני הצדדים
מוסיפים את התבלינים, מלח, פלפל שחור סויה ורוטב צילי ומערבבים הכל ביחד
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לריבועים ומוסיפים לסיר
מטגנים הכל ביחד מספר דקות, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים את הסיר כשעה וחצי על אש קטנה עד שהכל נמס בפה
הכל נצבע בצבעים חומים והטעם - חלום. בתיאבון.
Keyword מתכון לעוף ותפוחי אדמה חומים