מתכון לעוף ותפוחי אדמה חומים, הכין האיש שלי שיחייה, כי הייתי חולה כל השבוע ולא התקרבתי למטבח. ואה-ואה, לא קורונה אבל מרגישה נורא! כשהלכתי לרופא אחרי ארבעה ימים ואמרתי שאני עדיין סמרטוט אמר לי "כן, יש עכשיו וירוס קשה מאד והמון חולים בו. זה לוקח שבעה עד עשרה ימים, אולי השיא כבר מאחוריך" כמעט התעלפתי. אני חמישה ימים סמרטוט ויש עוד למה לצפות?! מסתבר כשאנחנו אומרים רק בריאות זה נכון.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
אז האיש לקח פיקוד והכין עוף עם תפוחי אדמה חומים האהובים על הילדים. הנקודה היחידה שהילדים לא הורשו להתקרב לבית ולכן הם קבלו אוכל בקופסאות.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן33– מתכונים לווטצ'אפ
הקטנה קבלה קופסה עם האוכל ואחרי הארוחה שלחה תמונה עם הילדים והנה ההודעה. אמרה שבהתחלה הגישה לקטן בן השלוש את הצלחת ואמרה לו "הנה עוף טעים"
ענה לה – "אוף. איכס!"
"אתה חייב לטעום, באבא הכין את זה ונתנה לו ביס. טעם ואמר "אממ טעים" וחיסל.
לאדם חתכה את העוף חתיכות קטנות קטנות והיידה – בא לציון גואל.
גם הבן קבל, רק הבעיה שאני מביאה להם קופסאות ולפעמים הוא שוכח את הקופסה "על האי" ולא לוקח לעבודה.
אבל הפעם הצליח.
שלוש תבניות נהדרות מושלמות לבישול ואפייה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לעוף? בבקשה
מתכונים לעוף
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
בקיצור לכו תכינו עוף עם תפוחי אדמה חומים, תבשלו לאט לאט
ויהיה לכם עוף רך רך ותפוחי אדמה מופלאים. בתיאבון!
מתכון לעוף ותפוחי אדמה חומים
מתכון לעוף ותפוחי אדמה חומים
סוויט דוליIngredients
- 4 כרעים עוף
- 5 כפות שמן
- 2 בצל
- 10 תפוחי אדמה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 4 כפות סויה
- 1 כף רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
- 3 כוסות מים
Instructions
- יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצלים ומטגנים את הבצלים עד לקבלת גוון שחום
- מעבירים את הכרעיים לסיר ומטגנים את הכרעיים עד שהם די שחומים, מטגנים משני הצדדים
- מוסיפים את התבלינים, מלח, פלפל שחור סויה ורוטב צילי ומערבבים הכל ביחד
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לריבועים ומוסיפים לסיר
- מטגנים הכל ביחד מספר דקות, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים את הסיר כשעה וחצי על אש קטנה עד שהכל נמס בפה
- הכל נצבע בצבעים חומים והטעם - חלום. בתיאבון.


