מכינים קודם את הקציצות. מערבבים את הבשר עם התבלינים ומכינים קציצות ומניחים בצד
שוטפים את עלי המנגולד היטב
קוצצים כ- 5 עלי מנגולד ממלאים תחתית של סיר עם 5 עלי מנגולד קצוצים
את השורשים הלבנים מנקים ומניחים על המשטח הירוק
מפזרים פרוסות שום על כל העלים
את עלי המנגולד מניחים בצלחת ושמים במיקרו לדקה עד שתיים כדי שיהיו רכים ואפשר יהיה לעבוד איתם.
אפשר לחלוט במים חמים. לשפוך מים חמים על העלים עד שהם מתרככים.
מוציאים מהמיקרו הם נראים די סמרטוטים אבל ככה קל לעבוד איתם
מניחים את העלה עם הצד הפחוס למעלה
מניחים על העלה קציצת בשר ומתחילים לגלגל כמו בתמונה
בהתחלה זה נראה קשה בשני בשלישי וברביעי זה יתחיל לרוץ
את הקציצות העטופות במנגולד מניחים בסיר אחד ליד השני
שהקציצות יהיו צמודות זו לזו
אחרי שהסיר מלא, מפזרים מעל שום, פרוסות לימון
מוסיפים מים עם מיץ הלימון הסחוט מתבלים במלח ועל הכל מניחים צלחת
ככה בזמן הבישול הקציצות לא יזוזו לשום מקום
כשאתם מוסיפים את המים, שהנוזלים יכסו את הקציצות
מביאים לרתיחה. תטעמו אם יש מספיק לימון ומלח אם לא תוסיפו ולהנמיך את האש
לבשל על אש נמוכה שעה עד שהמים מתאדים אבל לא נגמרים! שישאר רוטב
חג שמח ובתיאבון!