מתכון לעראייס פיתה ממולאת בשר
סוויט דולי
מתכון לעראייס פיתה ממולאת בשר אליפות!
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 30 minutes mins
Total Time 50 minutes mins
Course מתכונים לארוחת צהריים
Cuisine מטבח ישראלי
- 6 יחידות פיתות
- 500 גרם בשר בקר טחון
- רבע כוס שמן זית
- 1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים/אפשר גם כוסברה
- 1 בצל
- 3 שיני שום
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- רבע כפית שמעורבבים בה ביחד טימין ובזליקום יבש
- 1 ביצה
שמים במעבד מזון את כל התבלינים ביחד עם הזמן זית בלי הבשר וטוחנים למחית אחידה.
מוסיפים את המחית לבשר, מוסיפים ביצה ומערבבים הכל ביחד.
חותכים פיתות לחצאים או לרבעים.
ממלאים את הפיתות בבשר.
מחממים מחבת פסים, אפשר להוסיף מעט שמן זית לא חייבים וצורבים את הבשר על המחבת.
בזמן הצריבה, לוחצים את הפיתה על המחבת משני הצדדים.
בסוף שמים את הפיתות גם עם הצד החשוף של הבשר על המחבת.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות את הפיתות המוכנות עד שכל הכמות מוכנה
מגישים עם טחינה, סלט, חמוצים, צ'יפס ויש לכם ארוחה מהסרטים.
Keyword עראייס, עראייס פיתה ממולאת בשר