מנקים את הכבדים היטב וחותכים לקוביות
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים בצל מטגנים את הבצל עד לגוון זהוב שקוף
כשהבצל זהוב, מוסיפים קוביות כבד עוף ומטגנים היטב מכל הצדדים
מוסיפים מלח ופלפל ושום כתוש ומטגנים הכל ביחד
מטגנים הכל ביחד אבל לא מייבשים את הכבד
מעבירים את הכבד לבלנדר, כן בעודו חם
מוסיפים את הנטורינה או החמאה וטוחנים הכל ביחד למחית אחידה
מוסיפים את הברנדי ועוד סיבוב בבלנדר
טועמים ואם צריך מוסיפים מלח או פלפל
מרפדים ניילון נצמד לתבנית אינגלישקייק ויוצקים פנימה את מחית הכבד
מכסים מעל בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה לספיגת טעמים
ביום ההגשה, הופכים את התבנית על מגש מאורך
אפשר לפזר מעל פיצוחים ולהגיש עם ריבות ליד. פנטסטי! חג שמח ובתיאבון