יוצקים שמן לסיר מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל
את רגלי הפטריות חורש מורידים וחותכים לפרוסות
משאירים את פטריות החורש מוכנות למילוי
את פטריות השמפניון חותכים לפרוסות
לסיר עם הבצל מוסיפים את פרוסות הפטריות ואת רגלי הפטריות ומטגנים מספר דקות
מטגנים עד שהפטריות משחימות, כשהפטריות משחימות מוסיפים לתערובת
אגוזים קצוצים, סויה, מלח ופלפל, פטרוזיליה ומים מערבבים ומבשלים מספר דקות
טועמים ואם צריך מתקנים טעמים
לוקחים כף ויוצקים תוך הפטריות הריקות מהתערובת שבסיר ומניחים בסיר
ככה ממלאים את כל הפטריות
מבשלים את כל הפטריות ביחד כארבעים דקות עד שהן מתרככות וסופגות טעמים
תבשיל צמחוני טבעוני טעים!