אני השתמשתי במיקסר בהחלט ניתן ללוש ידנית.
משתמשים בוו לישה, כמו הבורג.
בקערת מיקסר שמים את הקמח והשמרים ומערבבים
מוסיפים סוכר ומערבבים, מוסיפים מלח ומערבבים
מוסיפים את המים לאט לאט עד שהבצק נעשה הומוגני
אני הוספתי כוס ועוד קצת אפילו פחות מרבע
אפשר לעבוד עם מעט קמח על משטח העבודה
מוציאים מקערת המיקסר, מקמחים משטח ולשים את הבצק לרולדה ארוכה
חותכים כ- 10 עד 13 עיגולים
מכסים במגבת מטבח ונותנים לבצק לעמוד כרבע שעה
מוציאים כדור מרדדים עם מערוך שיהיה דק
מחממים מחבת שיהיה חם מאד. בלי שמן בלי כלום
אני אפיתי את הפיתות על האש של הגריל מחוץ לבית
על מחבת חמה שמים את הפיתה לכמה דקות
אחרי 2-3 דקות הופכים ואחרי כמה דקות הופכים את הפיתה שוב
ואז מחכים כמה דקות והופ – הקסם קורה, הפיתה מתנפחת
אחרי שמורידים אותה מהאש, האויר יוצא ונשארת לנו פיתה נהדרת. בתיאבון