יוצקים שמן למחבת מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבצל דקות ארוכות עד שהוא משחים
מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
מטגנים מצד אחד היטב עד שהבשר משנה צבעו לשחום
הופכים את הבשר לצד השני ומטגנים היטב מהצד השני עד לקבלת גוון שחום
מטגנים את הבשר היטב, זה מה שיעשה את הבשר אחרי זה רך ועסיסי
כשהבשר שחום, מפזרים את התבלינים על הבשר
פפריקה, מלח, פלפל, סויה, פרוסות שיני שום מפזרים הכל על הבשר
יוצקים מים על הבשר והתבלינים, מנענעים את הסיר שכל המים יכסו את הבשר
מביאים את הסיר לרתיחה, כשהסיר רותח מעבירים את הסיר לתנור
לתנור שחומם מראש ל - 130 מעלות מכניסים את הסיר לשלוש שעות
בזמן הזה הבשל יתבשל, יקבל את המיצים ויהיה רך ועסיסי.
בתיאבון!