מנקים את גוש הבשר משומן ופורסים לפרוסות
חותכים את הבצל לפרוסות עגולות
יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מניחים פרוסות בשר על הבצל המטוגן ומטגנים את פרוסות הבשר
אחרי מספר דקות הופכים לצד השני ומטגנים
ככה מטגנים את כל פרוסות הבשר
אחרי שגמרנו לטגן את כל הבשר, מניחים את פרוסות הבשר אחת על גבי השנייה בתוך הסיר
מפזרים את פרוסות הגזר מסביב
מוסיפים את שיני השום, מוסיפים מלח ופלפל שחור
יוצקים מים רותחים על הכל
מביאים לרתיחה, נוצר קצף על הבשר, עם כף מנקים את הקצף, מוציאים את הקצף מהסיר
מוסיפים את עלי הדפנה, מנמיכים את האש ונותנים לבשר את הזמן שלו להתבשל
אחרי כשעה, טועמים ואם צריך לשפר טעמים אולי להוסיף מלח או פלפל זה הזמן
סוגרים שוב את הסיר ומבשלים לאט לאט, משאירים על האש לפחות שלוש שעות
בסוף יהיה לכם סיר מושלם והצלי הכי נמס בפה שטעמתם. בתיאבון!