מוציאים חמאה מהמקרר, שתהייה בטמפרטורת החדר
שמים בקערת מיקסר קמח ומוסיפים סוכר ומערבבים
מוסיפים את השמרים ונותנים למיקסר לעבוד דקה
מוסיפים את המלח ונותנים למיקסר להסתובב לאט שני סיבובים
מוסיפים את המים כוס אחרי כוס לאט
נותנים למיקסר לעבוד עשר דקות עד שהבצק נתלווה על וו הלישה
מוציאים את הבצק, עם הידיים מלטפים אותו, מעסים אותו, משמנים את תבנית המיקסר
מחזירים את הבצק לתוך התבנית
מתפיחים את הבצק כשעה, שעה וחצי עד שמכפיל את נפחו
מוציאים, עם היד מוציאים את האוויר מהבצק
מוציאים את הבצק מהתבנית, לשים היטב ומגלגלים לרולדה ארוכה
מחלקים את הבצק לשמונה חתיכות, מכסים בינתיים את הבצק ומתחילים לפתוח כל כדור
מורחים חמאה על כדור בצק ומתחילים עם הידיים לפתוח את כדור הבצק
מרדדים את הבצק שלנו דק-דק וכל הזמן עם חמאה מורחים
אחרי שיש לנו ריבוע של בצק, מקפלים מצד אחד, מקפלים את הצד השני ומניחים על הבצק
מורחים עוד קצת חמאה ומגלגלים לרולדה קטנה, מניחים בצד
ככה מכינים את כל הקובנות הקטנות והנהדרות
משמנים תבנית ג'חנון עגולה היטב בחמאה, מכל הצדדים
מניחים את הג'חנון בתוך התבנית, מורחים עוד קצת חמאה מעל
מניחים בצד להתפחה נוספת של חצי שעה, אחרי חצי שעה מכסים את תבנית הג'חנון
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית מכוסה
אופים כארבעים דקות, פותחים את התנור, מורידים את המכסה ואופים עוד כרבע שעה
משחימים את הקובנה שלנו. אחרי שהקובנה חומה, מוציאים את הקובנה מהתנור
מקררים בחוץ, אפשר להפוך מהתבנית ולתת לקובנה להתקרר. תהנו. בתיאבון.