מקלפים את ראשי השום ואת שיני השום ושמים בסיר
כששיני השום מקולפות
יוצקים שמן על השום שהשמן יכסה את השום
שמים על האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה
כשהשום מתבשיל לרתוח, מוסיפים את המלח, הצ'ילי והטימין
וממשיכים לבשל עד שהשום רך לגמרי, כל הבישול יהיה כשעה
מכבים את האש ונותנים לשמן להתקרר
שמים צנצנת זכוכית ריקה שטופה ונקייה לדקה במיקרו
אנחנו מעקרים את הצנצנת כדי שלא יכנסו חיידקים והשום ישמר
מעבירים את השום לצנצנת וסוגרים היטב.
אפשר לשמור במקרר אבל קודם! קחו פרוסת לחם תמרחו שום עליה
תוסיפו קצת מלח ופלפל שחור גרוס ותגידו - יאללה של הדולי הזו. שוב הצליח לה. בתיאבון!