מערבבים היטב את החלמונים עם הסוכר עד שהחלמונים נעשים בהירים
מוסיפים את הקורנפלור לחלב ומערבבים עד שהקורנפלור נמס בתוך החלב
יוצקים את החלב לסיר עם מקל וניל או סוכר וניל ומערבבים
שהחלב מתחיל להסמיך, מורידים מהאש, ואנחנו עוברים לשלב השוואת הטמפרטורות כדי שהביצים שלנו לא יהיו חביתה
מעבירים כף או שתיים לחלמונים ומערבבים ביחד, שהחלמונים יתערבבו עם החלב, מערבבים היטב
אחרי שנוצרה תערובת, לתוך הסיר עם החלב מוסיפים את החלמונים וכל הזמן מערבבים
אחרי מספר דקות הרוטב יסמיך ויהיה מוכן
איך יודעים שהרוטב מוכן? טובלים כף ברוטב ועושים "שביל" אם השביל נשאר סימן שהרוטב מוכן
מורידים מהאש
מעבירים לצנצנת סגורה ואפשר לשמור במקרר, או ליצוק על שטרודל ולהנות מאד. בתיאבון.