יוצקים שמן מוסיפים קוביות בצל ומשחימים את הבצל
מכניסים את נתח הבשר למחבת ומטגנים את הבשר מכל הצדדים היטב
בקערית קטנה מערבבים את החרדל עם המלח והפלפל השחור לבלילה אחידה
את הבשר לאחר הטיגון, עוטפים בבלילה עם החרדל המלח והפלפל
אל תפחדו כי המלח והפלפל לא ממש חודרים לבשר
מרפדים תבנית אפייה עם תפוחי אדמה
שופכים על תפוחי האדמה את השמן שנשאר במחבת עם הנוזלים של הבשר
ומעבירים את הבשר על תפוחי האדמה
מכסים את הבשר עם נייר אפייה על זה נייר כסף ולתנור
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות וצולים את הבשר בתנור כחצי שעה עד ארבעים דקות
אם אתם אוהבים את הבשר שלכם ורוד אחרי חצי שעה תוציאו את הבשר מהתנור
מוציאים את נייר הכסף, מוציאים את הבשר מהתבנית
אבל משאירים את תפוחי האדמה עוד חצי שעה בתנור
מגישים לשולחן, פורסים לפרוסות ועם תפוחי האדמה זה פשוט ביס פצצה!