Go Back Email Link
מתכון לרוסטביף בתנור עם תפוחי אדמה

מתכון לרוסטביף בתנור עם תפוחי אדמה

סוויט דולי
מתכון לרוסטביף בתנור עם תפוחי אדמה מנה חגיגית לשבת ולחג
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לבשר ולעוף
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 ק"ג רוסטביף
  • רבע כוס שמן
  • 1 בצל
  • 5 תפוחי אדמה
  • 2 כפות חרדל עם גרגרים
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 1 כף מלח

Instructions
 

  • יוצקים שמן מוסיפים קוביות בצל ומשחימים את הבצל
  • מכניסים את נתח הבשר למחבת ומטגנים את הבשר מכל הצדדים היטב
  • בקערית קטנה מערבבים את החרדל עם המלח והפלפל השחור לבלילה אחידה
  • את הבשר לאחר הטיגון, עוטפים בבלילה עם החרדל המלח והפלפל
  • אל תפחדו כי המלח והפלפל לא ממש חודרים לבשר
  • מרפדים תבנית אפייה עם תפוחי אדמה
  • שופכים על תפוחי האדמה את השמן שנשאר במחבת עם הנוזלים של הבשר
  • ומעבירים את הבשר על תפוחי האדמה
  • מכסים את הבשר עם נייר אפייה על זה נייר כסף ולתנור
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות וצולים את הבשר בתנור כחצי שעה עד ארבעים דקות
  • אם אתם אוהבים את הבשר שלכם ורוד אחרי חצי שעה תוציאו את הבשר מהתנור
  • מוציאים את נייר הכסף, מוציאים את הבשר מהתבנית
  • אבל משאירים את תפוחי האדמה עוד חצי שעה בתנור
  • מגישים לשולחן, פורסים לפרוסות ועם תפוחי האדמה זה פשוט ביס פצצה!
Keyword מתכון לרוסטביף בתנור עם תפוחי אדמה