מקלפים את הלימונים מהקליפה
חצי מכמות הקליפות, מרתיחים במים שלוש פעמים
כל פעם מרתיחים, שופכים את המים ויוצקים מים חדשים
אחרי ההרתחה, חותכים את פרוסות הלימון לפרוסות דקות
חותכים את הלימונים לקוביות קטנות ומוציאים את הגרעינים
חלק מהגרעינים שמים בשקית קטנה של גזה או בחיתול ושומרים בצד
את קוביות הלימון החתוכות שמים בסיר, מוסיפים סוכר ומקל וניל
מוסיפים את שקית הגרעינים לתוך התבשיל
יוצקים מים ומרתיחים, כשהאש רותחת, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה
מבשלים על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי ובודקים שהמים לא נגמרים
כשהריבה מוכנה, מוסיפים את רסק התפוחים ומערבבים הכל ביחד
מורידים מהאש, מעקרים צנצנות שזה הכי חשוב
מעבירים את הריבה לצנצנות ויש לכם ריבה נהדרת!