שוטפים אתהתורמוס ושמים בסיר. מוסיפים מים ומשרים את התורמוס ללילה, אפשר להחליף את המים
למחרת בבוקר, שוטפים את המתורמוס
שמים את התורמוס בסיר ממלאים במים ומביאים לרתיחה
ניתן להוסיף למים סודה לשתייה על מנת שזמן הבישול יתקצר
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים עד שהתורמוס מתרכך
אחרי שהתורמוס רך, מסננים את המים ושוטפים את התורמוס ומתבלים
אפשרות א - שמן זית, לימון סחוט, מלח ופלפל שחור
אפשרות ב- שמן זית, מלח, פלפל שחור, כמון
אפשרות ג - רק מלח ופלפל שחור תהנו.;
אפשרות ד - פטרוזיליה קצוצה, כוסברה קצוצה, שמן זית, מלח פלפל שחור
כל האפשרויות התיבול שאתם אוהבים - אפשרי. בתיאבון.