יוצקים שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל
מטגנים את הבצל עד שהוא שחום
מוסיפים את הבשר ומטגנים. מפוררים כל הזמן
מוסיפים מלח פלפל שחור ושום ומערבבים הכל ביחד ומטגנים עד שהבשר מוכן
אחרי שהבשר מוכן מורידים מהאש ושמים בצד
יוצקים שמן למחבת אחר ומוסיפים קוביות בצל ומטגנים עד שהבצל שחום
בינתיים קוצצים את הפטריות לקוביות
כשהפטריות קצוצות מוסיפים לסיר עם הבצל ומטגנים את הפטריות
מטגנים את הפטריות מספר דקות עד שהן מאבדות נפח ונעשות שחומות
מוסיפים לתערובת הפטריות את הבשר ומערבבים הכל ביחד
טועמים אם צריך להוסיף מלח או פלפל שחור ומקררים
תסננו את התערובת מנוזלים לפני שמניחים על עלי הפילו
פותחים את עלי הפילו ומכסים אותם, כל פעם עובדים עם עלה אחד
מורחים על העלה שמן ומקפלים את העלה לשניים
שמים באמצע העלה כף או שתיים מהתערובת הבשר והפטריות וסוגרים עם עלי הפילו את הסוכריה שלנו
מהדקים בקצוות ליצירת צורה של סוכריה
קושרים עם עלה עירית ומעבירים לתבנית אפייה
ככה מכינים את כל הסוכריות עם בשר
טורפים ביצה ומורחים על סוכריות הבצק
לתנור שחומם מראש ל - 160 מעלות מכניסים את הפילו
אופים עשר דקות-רבע שעה עד שהסוכריות משחימות
מוציאים ואפשר לחסל במיידי. טעים אש!