בקערת מיקסר שמים את החלמונים(צהובים) עם הסוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף לבן ואוורירי ומניחים בצד.
בינתיים שלוש כוסות מהחלב שמים בסיר ומחממים את החלב על האש.
כוס אחת מערבבים עם הקורנפלור עד שהקורנפלור נמס.
אחרי שהקצף של החלמונים בהיר, מוסיפים את החלב עם הקורנפלור לאט למיקסר.
כוס אחת מהסיר שעל האש מעבירים לקערת המיקסר ומערבבים באיטיות, אנחנו עושים את זה להשוות טמפרטורות.
מעבירים את קערת המיקסר ליד הסיר ולאט לאט מעבירים את כל הבלילה לסיר עם החלב.
מערבבים כל הזמן.
אחרי שהעברנו את כל החלב מערבבים כעשר דקות עד שהעיסה מסמיכה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים הכל ביחד.
הקרם שניט שלנו מושלם!
מקררים במקרר לפחות שלוש שעות עד שהקרם שניט קר.
חותכים סופגניה באמצע, ממלאים בקרם שניט, מזליפים מעל עם קרם שניט ומפזרים פירורי וופלים לקישוט.
הסופגניה המושלמת שלכם מוכנה!
חנוכה טעים אהובות ואהובים!