ממיסים חמאה במיקרו, פותחים את חבילת הפילו
מורחים את התבנית בחמאה
כל דף פילו מורחים בחמאה מומסת ושמים בתבנית
חלק מהדפים אפשר לקפל לחצי אחרי שמורחים בחמאה המומסת
הטריק העיקרי להכין מסביב חומה יפה של דפי פילו שיצרו צורה יפה
לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות מכניסים את תבנית עלי הפילו ואופים כעשר דקות ומוציאים
מפרידים את החלבונים והחלמונים
מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר, מקציפים כחמש דקות עד שיש קצף יציב
רק אז מוסיפים את הסוכר ואת הסוכר וניל בפעמיים ושמים בצד
את החלמונים מקציפים עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח וכשהקצף בהיר מוסיפים את הגבינות והשמנת החמוצה ומערבבים
מוסיפים לתערובת הגבינות והחלמונים את האינסנטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים
מוסיפים מחצית מכמות החלבונים לקערה ומערבבים בתנועות עטיפה
מוסיפים את החצי השני ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
יוצקים את הבלילה לתוך הפילו שיצא מהתנור
לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחמישים דקות עד שעה
נותנים לעוגה לנוח קצת בתנור, מוציאים ומקררים
מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר ומצפים את העוגה ומקשטים בפירות. חג שמח.