סופלה גבינה בעלי פילו ופירות, קינוח מיוחד, יפהפה וטעים לחג. עלי הפילו שעוטפים את הסופלה כל כך מיוחדים בצורתם, הם יוצרים עלי כותרת מרהיבים לעוגה. קינוח שיוציא קולות התפעלות מהאורחים שלכם בוודאות, וכל ביס ממנה אחחח חלום! עלי הפילו מתפצחים לנו בפה, ביס של גבינה עם קצפת ופירות טריים שמקשטים את העוגה.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
סרטון הדגמה מהיר תראו כאן
את העוגה הכנתי עם עלי פילו של שימרית, שתמיד במקרר, לא צריך להפשיר אותם והם נהדרים לעבודה. לעצב את עלי הפילו, זה הטריק העיקרי של העוגה. תרפדו תבנית עם עלי פילו דקים דקים, תצרו צורה מיוחדת כדי שהעוגה שלכם תהייה מרהיבה.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
אחרי שמרפדים את התבנית שלנו בעלי פילו, אופים כעשר דקות בתנור ומוציאים
מכינים את שכבת הגבינה יוצקים על עלי הפילו ומכניסים שוב לאפייה בתנור
תאפו את העוגה לאט לאט שתהייה בהירה ויפה
אחרי שהעוגה אפויה, מקררים אותה ומצפים בקצפת ופירות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
עלי הפילו כל כך מרהיבים ביופים שלא יכולתי להפסיק לצלם את העוגה,
וכמו שאמרתי כל ביס ממנה הוא חגיגה מושלמת בפה.
התבנית שכבשה את הרשת והיא פשוט נפלאה
חג שמח אהובות ואהובים שלי
הקינוח הנפלא לחג
סופלה גבינה בעלי פילו ופירות
הפוסט בשיתוף "שימרית"
סופלה גבינה בעלי פילו ופירות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה עלי פילו שימרית
- 50 גרם חמאה מומסת
מלית העוגה
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 500 גרם גבינה 9%
- 200 מל שמנת חמוצה
- 1 שקית אינסנטנט פודינג וניל
- חצי כוס קורנפלור
לציפוי העוגה
- 250 מל שמנת מתוקה
- 3 כפיות סוכר
- 2 כוסות פירות העונה
Instructions
- ממיסים חמאה במיקרו, פותחים את חבילת הפילו
- מורחים את התבנית בחמאה
- כל דף פילו מורחים בחמאה מומסת ושמים בתבנית
- חלק מהדפים אפשר לקפל לחצי אחרי שמורחים בחמאה המומסת
- הטריק העיקרי להכין מסביב חומה יפה של דפי פילו שיצרו צורה יפה
- לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות מכניסים את תבנית עלי הפילו ואופים כעשר דקות ומוציאים
- מפרידים את החלבונים והחלמונים
- מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר, מקציפים כחמש דקות עד שיש קצף יציב
- רק אז מוסיפים את הסוכר ואת הסוכר וניל בפעמיים ושמים בצד
- את החלמונים מקציפים עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח וכשהקצף בהיר מוסיפים את הגבינות והשמנת החמוצה ומערבבים
- מוסיפים לתערובת הגבינות והחלמונים את האינסנטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים
- מוסיפים מחצית מכמות החלבונים לקערה ומערבבים בתנועות עטיפה
- מוסיפים את החצי השני ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
- יוצקים את הבלילה לתוך הפילו שיצא מהתנור
- לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחמישים דקות עד שעה
- נותנים לעוגה לנוח קצת בתנור, מוציאים ומקררים
- מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר ומצפים את העוגה ומקשטים בפירות. חג שמח.