Go Back Email Link
סופריטו עוף עם קציצות בשר

סופריטו עוף עם קציצות בשר

סוויט דולי
סופריטו עוף עם קציצות בשר, ארוחה שלמה בסיר אחד
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 2 hours
Course מתכונים לארוחות בסיר אחד
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 כפות שמן
  • 3 כרעיים
  • 1 בצל
  • 5 תפוחי אדמה
  • 15 קציצות בשר מטוגנות
  • 1 כף גריל עוף
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 כוסות מים

Instructions
 

  • חשוב לפני הכנת התבשיל שיהיו לכם קציצות בשר מטוגנות או שאפשר להכין ולהוסיף לתבשיל
  • יוצקים שמן לסוטאז' רחב מוסיפים קוביות בצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום
  • מוסיפים את הכרעיים ומטגנים את העוף משני הצדדים
  • מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומוסיפים לסיר
  • מערבבים הכל ביחד ומטגנים כשלוש דקות הכל ביחד
  • מוסיפים את התבלנים, מלח, פלפל שחור וגריל עוף
  • מוסיפים את המים, מערבבים קלות הכל ביחד ומביאים את הסיר לרתיחה
  • לאחר שהסיר רתח, מוסיפים את הקציצות המטוגנות שלנו לסיר, מפזרים אותם בין העוף ותפוחי האדמה
  • מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים עד שהעוף רך רך, ותפוחי האדמה מקבלים גוון שחום. ארוחה שלמה בסיר אחד מופלא בטעמו.

מתכון לקציצות מטוגנות

  • שמים בשר טחון בקערה, מוסיפים מלח, פלפל שחור, ביצה או שתיים תלוי בכמות הבשר, שום טחון ומערבבים הכל ביחד. אין צורך בפירורי לחם. מערבבים לבלילה אחידה. יוצקים שמן למחבת ומחכים שהשמן יהיה חם. מכדררים קציצות ומכניסים לשמן החם, מטגנים מצד אחד, מטגנים מצד שני - ויש לכם קציצות מטוגנות.
Keyword סופריטו עוף עם קציצות בשר