חשוב לפני הכנת התבשיל שיהיו לכם קציצות בשר מטוגנות או שאפשר להכין ולהוסיף לתבשיל
יוצקים שמן לסוטאז' רחב מוסיפים קוביות בצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את הכרעיים ומטגנים את העוף משני הצדדים
מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומוסיפים לסיר
מערבבים הכל ביחד ומטגנים כשלוש דקות הכל ביחד
מוסיפים את התבלנים, מלח, פלפל שחור וגריל עוף
מוסיפים את המים, מערבבים קלות הכל ביחד ומביאים את הסיר לרתיחה
לאחר שהסיר רתח, מוסיפים את הקציצות המטוגנות שלנו לסיר, מפזרים אותם בין העוף ותפוחי האדמה
מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים עד שהעוף רך רך, ותפוחי האדמה מקבלים גוון שחום. ארוחה שלמה בסיר אחד מופלא בטעמו.