סופריטו עוף עם קציצות בשר הסיר הכי מפנק שתכינו. סיר מנחם עם אוכל טעים שכל ביס נמס בפה. הכל התחיל כשמצאתי בפריזר שני כרעיים שהחלטתי שהגיע הזמן להכין איתם אוכל. אחרי שהכנתי את הסיר עם הכרעיים ותפוחי האדמה, הסיר נראה לי קצת ריק חייבת להודות.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
זה היה כשהכנתי את ארוחת שישי ומקביל הכנתי גם קציצות מטוגנות. ישר החלטתי לשלב בין השניים ותשמעו – יצא סיר מושלם בטעמו. הייתי באמצע טיגון הקציצות, ככה שטיגנתי את הקציצות חצי כח מה שנקרא זאת אומרת משני הצדדים טיגנתי שיהיה שחומות, אבל לא הרבה זמן ואז העברתי לסיר עם הסופריטו שהתבשל על האש. תשמעו בסוף יצא פשוט מושלם. אין ספק שהטעמים של הבשר התערבבו עם טעמי העוף, תפוחי האדמה יצאו רכים-רכים.
חבל על המילים – ארוחה שלמה בסיר אחד מפנק וטעים.
מחפשים מתכונים לט"ו בשבט? בבקשה
מתכונים לט"ו בשבט
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
עוד מתכונים לארוחות בסיר אחד בבקשה
מתכונים לארוחות בסיר אחד
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
סופריטו עוף עם קציצות בשר
סופריטו עוף עם קציצות בשר
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 3 כרעיים
- 1 בצל
- 5 תפוחי אדמה
- 15 קציצות בשר מטוגנות
- 1 כף גריל עוף
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 כוסות מים
Instructions
- חשוב לפני הכנת התבשיל שיהיו לכם קציצות בשר מטוגנות או שאפשר להכין ולהוסיף לתבשיל
- יוצקים שמן לסוטאז' רחב מוסיפים קוביות בצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את הכרעיים ומטגנים את העוף משני הצדדים
- מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומוסיפים לסיר
- מערבבים הכל ביחד ומטגנים כשלוש דקות הכל ביחד
- מוסיפים את התבלנים, מלח, פלפל שחור וגריל עוף
- מוסיפים את המים, מערבבים קלות הכל ביחד ומביאים את הסיר לרתיחה
- לאחר שהסיר רתח, מוסיפים את הקציצות המטוגנות שלנו לסיר, מפזרים אותם בין העוף ותפוחי האדמה
- מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים עד שהעוף רך רך, ותפוחי האדמה מקבלים גוון שחום. ארוחה שלמה בסיר אחד מופלא בטעמו.
מתכון לקציצות מטוגנות
- שמים בשר טחון בקערה, מוסיפים מלח, פלפל שחור, ביצה או שתיים תלוי בכמות הבשר, שום טחון ומערבבים הכל ביחד. אין צורך בפירורי לחם. מערבבים לבלילה אחידה. יוצקים שמן למחבת ומחכים שהשמן יהיה חם. מכדררים קציצות ומכניסים לשמן החם, מטגנים מצד אחד, מטגנים מצד שני - ויש לכם קציצות מטוגנות.