בלילה אחת שתי עוגות

Posted by & filed under מתכונים לראש השנה, מתכונים לחגים, מתכונים, עוגות ועוגיות ליום כיפור, מתכונים ב-10 דקות, מתכונים לילדים, מתכונים לעוגות, המומלצים שלי, מתכונים לתשעת הימים, טיפים לאפייה ובישול, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים לעוגות בחושות, מתכונים לסוכות, מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה, מתכונים צמחוניים, מתכונים אחרונים, בונבונים, מתכונים עם שימרית.

בלילה אחת שתי עוגות

בלילה אחת שתי עוגות זה שוס! מכירים את זה שאתם מגישים עוגה ושואלים אתכם מה יש בעוגה, ואני עונה "סוכר וקינמון". "אה תודה" אומרים לי "אבל אני לא נוגע בקינמון" או, אנשים מוזרים אחרים שאומרים לי "אני לא אוהבת שוקולד". אין בעיה, בשביל זה נכין בלילה אחת שנחלק אותה לשתי תבניות ונכין בטעמים שאנחנו אוהבים…. Read more »

סופריטו עוף עם קציצות בשר

Posted by & filed under מתכונים לראש השנה, מתכונים לחגים, מתכונים לפסח, מתכונים לט"ו בשבט, מתכונים, מתכונים לקציצות, מנות עיקריות לפסח, מתכוני עוף לראש השנה, מתכונים לעוף, מתכונים לארוחת צהריים, מתכונים לשבת, מתכונים לארוחת ערב, טיפים לאפייה ובישול, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים לבשר, מתכונים אחרונים, בונבונים.

סופריטו עוף עם קציצות בשר

סופריטו עוף עם קציצות בשר הסיר הכי מפנק שתכינו. סיר מנחם עם אוכל טעים שכל ביס נמס בפה. הכל התחיל כשמצאתי בפריזר שני כרעיים שהחלטתי שהגיע הזמן להכין איתם אוכל. אחרי שהכנתי את הסיר עם הכרעיים ותפוחי האדמה, הסיר נראה לי קצת ריק חייבת להודות. בואו לראות בדיוק איך הכנתי– האינסטגרם של סוויט זה היה… Read more »