יוצקים שמן לסיר, חותכים ריבועי בצל ומתחילים לטגן את הבצל
מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים מכל הצדדים
מעבירים את כרעי העוף לצלחת אחרת
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לריבועים
את תפוחי האדמה מעבירים לסיר עם הבצל ומטגנים כמה דקות מכל הצדדים
מוסיפים לסיר עם תפוחי האדמה את הכרעיים של העוף
מוסיפים מלח ופלפל שחור, מפזרים את שיני השום ומטגנים הכל ביחד כמה דקות
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי עד שעתיים
בסוף העוף יהיה רך, תפוחי האדמה חומים והתבשיל שלכם יהיה מושלם.