יוצקים שמן לתבנית מוסיפים קוביות בצל ומטגנים לגוון שחום
מוסיפים את כל התבלינים, מלח, פלפל שחור, שום כתוש, ראס אל חנות ומבשלים עד שהבשר מוכן
מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב ומפוררים אותו תוך כדי טיגון
כשהבשר מוכן, מקררים
עוברים להכנת הבורקס
מערבבים בקערה רחבה ביצים, שמן ומים וטורפים היטב הכל
מוציאים את עלי הפילו, משמנים תבנית
מעבירים דף פילו לתבנית ומורחים בבלילת הביצים
מעליו שמים עוד דף פילו ועוד רוטב
בתחתית תשימו 4 דפי פילו רטובים, זה יהיה בסיס הבורקס
על שכבת העלים הרטובים מפזרים חצי מכמות הבשר לכל אורך התבנית
טובלים עלי פילו בבלילה של הביצים ומכסים את הבשר
משתמשים ב-4 עלי פילו רטובים
על שכבת העלים מפזרים שוב שכבת בשר
על שכבת הבשר מרטיבים עלי פילו ומכסים את הבשר
שתי שכבות אחרונות תשתמשו בעלים שטוחים על מנת שהשכבה העליונה תהייה ישרה
לא לשכח כל שכבה של עלי פילו להרטיב בתערובת הביצים והשמן
שכבה אחרונה גם למרוח את שאריות הבלילה
עם סכין לסמן פסים לאורך ולרוחב
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס
אופים כשלושים עד ארבעים דקות עד שהבצק משחים מלמעלה
מוציאים והיידה - זה הזמן להנות מהבורקס הנהדרים האלה. חג שמח!