מכינים את הבשר מראש, הוא דורש בישול של 3 שעות לפחות
יוצקים שמן למחבת מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבשר עד קבלת שחום בהיר
שמים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
כשהבשר משנה צבעו למטה הופכים כל קוביה ומטגנים היטב על הבצל
ממשיכים לטגן את הקוביות בשר עם הבצל כמה דקות
מוסיפים את התבלינים על הבשר
מוסיפים את הפפריקה, מלח, פלפל, פרוסות שיני שום
יוצקים מים על הבשר והתבלינים, מערבבים מעט את הסיר
מביאים את הסיר לרתיחה, כשהתבשיל רותח מנמיכים את האש
מנמיכים לאש חלשה, מכסים את הסיר ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט עד שהבשר מוכן
מדי פעם בודקים שהמים לא נגמרו
כשהבשר רך, מכבים את האש ומקררים את התבשיל
מחצית מכמות הבשר מפוררים ומקררים
פותחים את חבילת עלי הפילו ומניחים אותם על גבי משטח העבודה
משמנים עלה, מניחים בקצה בשר מפורר, תשימו בכמות יפה,
תקפלו את שני צידי הדפים ומגלגלים את עלה הסיגר לרולדה ארוכה
אפשר גם לקפל את דף הפילו לשניים, לשים למעלה שורה של בשר מפורר
לקבל את הצדדים ולגלגל לרולדה ארוכה
להניח את הסיגרים בתבנית אפייה
למרוח ביצה טרופה על העלים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות
אופים כעשר דקות גג רבע שעה, כשהבצק משחים - מוציאים.
רטבים ליד ומגישים חם לשולחן. בתיאבון.