סיגרים פילו עם בשר מפורק, סיגרים אפויים ממולאים בבשר מפורק הם מיוחדים במינם, מתפצחים בפה, פריכים, הם נהדרים.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך הכנתי את הסיגרים הנהדרים האלה
אצלנו מאד אוהבים בשר מפורק ואני מצאתי עוד שיטה נהדרת להגשת המנה הזו. אפשר להגיש כמובן עם אורז או על לחמניה, אבל אני הכנתי סיגרים אפויים בתנור עם הבשר המפורק. אל תשכחו לוקח שלוש שעות לפחות להכין את הבשר אז תתארגנו בהתאם.
כמובן כדי שהמתכון שלנו יהיה מושלם קודם כל מכינים בבקשה – מתכון לבשר מפורק שמכינים בבית – אחרי שמכינים את הבשר, מקררים אותו ומכינים את הסיגרים. האמת, הכנתי את הבשר מבעוד מועד שיהיה מוכן כמובן. כשהילדים אמרו שהם באים, הוצאתי את עלי הפילו מהמקרר, כי את בצק שימרית לא צריך להקפיא, הוא תמיד זמין במקרר והכנתי את הסיגרים אפויים.
איך שהנכדה הגדולה ראתה את הסיגרים, "מורמור את מרשה לי בבקשה אחד?" כי אצלנו שואלים כי יודעים שמורמור צריכה לצלם כמובן.
ישבה לה בהנאה ופצחה אחד אחרי השני באהבה גדולה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו71 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תוכלו לראות בסרטון שהכנתי, שבהתחלה קיפלתי את דף הפילו לחצי וגלגלתי את הסיגר, אחרי זה פשוט גלגלתי את הדף כולו.
מניחים בתבנית אפייה – רבע שעה והסיגרים שלכם מוכנים.
מתכוננים לניקיונות פסח?
הטריק שיעזור לכם לנקז את המים בקלות
עוד מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות
מחפשים עוד מתכונים לטו בשבט? בבקשה
מתכונים לט"ו בשבט
מגישים חם
אפשר להגיש עם טחינה, או עם ממרח לימון – מה שאתם אוהבים.
הם מתפצחים בפה, פריכים, נהדרים!
סיגרים פילו עם בשר מפורק
סיגרים פילו עם בשר מפורק
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה עלי פילו שימרית
- 500 גרם בשר כתף
- 1 בצל
- 5 כפות שמן
- 2 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף רוטב סויה
- 5 שיני שום
- 3 כוסות מים
- 1 ביצה טרופה למריחה על הסיגרים
Instructions
הכנת הבשר
- מכינים את הבשר מראש, הוא דורש בישול של 3 שעות לפחות
- יוצקים שמן למחבת מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
- מטגנים את הבשר עד קבלת שחום בהיר
- שמים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
- כשהבשר משנה צבעו למטה הופכים כל קוביה ומטגנים היטב על הבצל
- ממשיכים לטגן את הקוביות בשר עם הבצל כמה דקות
- מוסיפים את התבלינים על הבשר
- מוסיפים את הפפריקה, מלח, פלפל, פרוסות שיני שום
- יוצקים מים על הבשר והתבלינים, מערבבים מעט את הסיר
- מביאים את הסיר לרתיחה, כשהתבשיל רותח מנמיכים את האש
- מנמיכים לאש חלשה, מכסים את הסיר ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט עד שהבשר מוכן
- מדי פעם בודקים שהמים לא נגמרו
- כשהבשר רך, מכבים את האש ומקררים את התבשיל
- מחצית מכמות הבשר מפוררים ומקררים
- פותחים את חבילת עלי הפילו ומניחים אותם על גבי משטח העבודה
- משמנים עלה, מניחים בקצה בשר מפורר, תשימו בכמות יפה,
- תקפלו את שני צידי הדפים ומגלגלים את עלה הסיגר לרולדה ארוכה
- אפשר גם לקפל את דף הפילו לשניים, לשים למעלה שורה של בשר מפורר
- לקבל את הצדדים ולגלגל לרולדה ארוכה
- להניח את הסיגרים בתבנית אפייה
- למרוח ביצה טרופה על העלים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות
- אופים כעשר דקות גג רבע שעה, כשהבצק משחים - מוציאים.
- רטבים ליד ומגישים חם לשולחן. בתיאבון.