שמים בקערת המיקסר את המים והשמרים ונותנים לשמרים להתמוסס
מוסיפים את הקמח לקערה ומעבירים למיקסר
נותנים למיקסר לעבוד במהירות איטית לשלוש דקות, אחרי שלוש דקות מעלים לחמש דקות
המיקסר עובד עד שהבצק נתלה על הוו לישה
מעבירים את הלחם למשטח מקומח ומעבדים אותו לכדור עגול
מקמחים קערה ומעבירים את הבצק לקערה
מכסים ומתפחים כשעה-שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו
אחרי שהבצק תפח, לשים שוב, מוציאים את האויר ומחלקים את הבצק לשלושה חלקים
לוקחים כדור ראשון ומרדדים את הכדור למלבן
מורחים עליו חמישים גרם חמאה
מערבבים בקערית את הסוכר והקינמון ומפזרים על גבי החמאה
מצמידים את הסוכר והקינמון לחמאה
פורסים פסים על גבי הבצק וכל פס מגלגלים לרולדה עגולה
שמים בתבנית את השבלולים הקטנים אחד ליד השני
כשהתבנית מלאה, מורחים ביצה טרופה, מעבירים להתפחה נוספת של כשעה
מחממים תנור ל - 180 מעלות
כשהסינבונים תפחו, מכניסים את התבנית לתנור ואופים כשלושים דקות, עד שהסינבונים משחימים
בינתיים מכינים סירופ סוכר
שמים בסיר מים סוכר, מיץ לימון ווניל ומביאים לרתיחה
אחרי שהסירופ רתח, מנמיכים את האש מבשלים עוד כחמש דקות ומורידים מהאש
כשהסינבונים יוצאים מהתנור, מורחים עליהם את הסירופ
אל תתאפקו. מרשה לכם לטעום עכשיו! הם מושלמים.