סינבון שבלולי שמרים עם קינמון, רכים ונהדרים מלאים בטעמים ונמסים בפה. אני לא אוהבת להכין את הרוטב הלבן שבדרך כלל מורחים על הסינבון אני השתמשתי ברוטב סוכר ושבלולי הסינבון שלי יצאו מושלמים.
בואו לראות באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
כדי להיות בטוחה שהמתכון שלי אכן עובד, אני מכינה את המתכון לעיתים פעמיים או שלוש. את המתכון לחם לבן בייתי מ 4 מרכיבים בלבד הכנתי שלוש פעמים לבדוק שהבצק עובד היטב. הכנתי שני לחמים, הלחמים יצאו נפלאים ונשאר לי עוד מלא בצק שמרים. החלטתי להכין מהבצק עוגות שמרים. הכנתי סינבון עם סוכר וקינמון והם יצאו אש.
. אין על סינבון חם עם סוכר וקינמון שיוצא מהתנור. השבלולים יצאו רכים ונמסים, הוספתי סירופ סוכר ובלי היסוס הם התחסלו.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
הדבר היחיד שחסר היה בבצק זה שמן ולכן במקום, מרחתי את בצק השמרים עם חמאה ועל החמאה פיזרתי סוכר חום עם קינמון.
היתר קל, חותכים לפסים
מגלגלים לשבלולים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות70
מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תסדרו את השבלולים עם רווחים כי הם תופחים. מעבירים לתבנית ושוב מתפיחים
אגב, לפני ההתפחה תמרחו על הבצק ביצה טרופה זה נותן לבצק מרקם נהדר.
תראו את היפים שלנו איך תפחו יפה והרוטב הקרמלי שנוצר מהעוגות – מושלם.
וכן, אפשר במקום סוכר וקינמון שוקולד, בהחלט כן, הכנסתי סיבוב אחד גם עם שוקולד.
אני אוהבת להכין עוגות שמרים כי בזמן האפייה הבית מתמלא בריחות מופלאים.
מחפשים עוד מתכונים לעוגות שמרים?
בבקשה מתכונים לעוגות שמרים
אחרי שהסינבון יצאו מהתנור מרחתי אותם בסירופ סוכר
וזה זמן מושלם לטעום אותם.
תראו את היפים שלנו רק מחכים שתבואו לאכול
רכים, נפלאים, נהדרים.
סינבון שבלולי שמרים עם קינמון

סינבון שבלולי שמרים עם קינמון
סוויט דוליIngredients
- 4 כוסות קמח
- 1 כפית שמרים יבשים
- 1 כפית מלח
- 1.5 כוסות מים פושרים
למריחה
- 150 גרם חמאה
- 1 כוס סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- 1 ביצה טרופה
סירופ סוכר
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מים
- 1 כפית מיץ לימון סחוט
- 1 שקית סוכר וניל
Instructions
- שמים בקערת המיקסר את המים והשמרים ונותנים לשמרים להתמוסס
- מוסיפים את הקמח לקערה ומעבירים למיקסר
- נותנים למיקסר לעבוד במהירות איטית לשלוש דקות, אחרי שלוש דקות מעלים לחמש דקות
- המיקסר עובד עד שהבצק נתלה על הוו לישה
- מעבירים את הלחם למשטח מקומח ומעבדים אותו לכדור עגול
- מקמחים קערה ומעבירים את הבצק לקערה
- מכסים ומתפחים כשעה-שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו
- אחרי שהבצק תפח, לשים שוב, מוציאים את האויר ומחלקים את הבצק לשלושה חלקים
- לוקחים כדור ראשון ומרדדים את הכדור למלבן
- מורחים עליו חמישים גרם חמאה
- מערבבים בקערית את הסוכר והקינמון ומפזרים על גבי החמאה
- מצמידים את הסוכר והקינמון לחמאה
- פורסים פסים על גבי הבצק וכל פס מגלגלים לרולדה עגולה
- שמים בתבנית את השבלולים הקטנים אחד ליד השני
- כשהתבנית מלאה, מורחים ביצה טרופה, מעבירים להתפחה נוספת של כשעה
- מחממים תנור ל - 180 מעלות
- כשהסינבונים תפחו, מכניסים את התבנית לתנור ואופים כשלושים דקות, עד שהסינבונים משחימים
- בינתיים מכינים סירופ סוכר
- שמים בסיר מים סוכר, מיץ לימון ווניל ומביאים לרתיחה
- אחרי שהסירופ רתח, מנמיכים את האש מבשלים עוד כחמש דקות ומורידים מהאש
- כשהסינבונים יוצאים מהתנור, מורחים עליהם את הסירופ
- אל תתאפקו. מרשה לכם לטעום עכשיו! הם מושלמים.