Go Back Email Link
סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי

סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי

סוויט דולי
סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי כמו במסעדה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 500 גרם נתחי סינטה חתוכים דק
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 4 כפות סויה
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורד
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כוס מים
  • 2 כוסות פרחי כרובית
  • 1 בצל
  • 1 שיני שום כתושות

Instructions
 

  • חותכים את נתחי הסינטה לרצועות דקות ושמים בצד
  • מערבבים בקערית קטנה את כל חומרי המרינדה עם שיני השום הכתושות
  • לכוס מים מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים
  • מוסיפים את המים לבלילת המרינדה
  • יוצקים שמן שומשום לסיר רחב ומחממים את השמן
  • מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים
  • מוסיפים את נתחי הבשר ומקפיצים אותו עד שהוא כמעט מוכן
  • מוסיפים את פרחי הכרובית ומטגנים הכל ביחד
  • מוסיפים את המרינדה לתערובת ומקפיצים הכל ביחד מספר דקות
  • מגישים עם אורז ויש לכם יופי של מנה.
Keyword סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי