סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי כמו במסעדה, מנה שמכינים בעשרים דקות. הקיץ שלנו גורם לי להכין מנות קלות להכנה שאפשר להכין בעשרים דקות וככה נולדה המנה שזו.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
הטריק היחיד שצריך לפני שמכינים את הבשר שלנו, זה לחתוך אותו לפרוסות דקות. אפשר לבקש מהקצב, או בבית עם סכין חד לחתוך פרוסות דקות של הסינטה. גם את הכרובית תפרקו לפרחים קטנים כדי שנוכל להקפיץ אותם והם יספגו את המרינדה.
סינטה הוא נתח בשר בקר שמספרו 11 אצל הקצב. מדובר בנתח מלא בטעמים בשריים שמצוין בצלייה, ואחד הנפוצים והאהובים בקרב חובבי הבשר הישראליים. היתרון העצום שלו, הקפצה מהירה על המחבת או צלייה על האש. לא צריך שעות כדי שהבשר יהיה רך.
חשוב, לא להקפיץ הרבה זמן כדי שהבשר לא יתייבש. לסינטה אין הרבה שומן ואם מקפיצים אותו יתר על המידה, הבשר יתייבש ויהיה קשה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
עוד מתכונים לבשר סיני תמצאו כאן
מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
בזמן שמקפיצים את הבשר עם הרוטב, הרוטב שלנו מסמיך וזה הולך יופי עם אורז. אין לכם כרובית? תכינו עם ברוקולי. אין לכם ברוקולי? תכינו עם פטריות, כל ירק שעולה בדעתכם הולך.
את המרינדה שהכנו מוסיפים בסוף ומערבבים עם הבשר לאחר שהקפצנו את הבשר ואת הכרובית.
מחפשים עוד מתכונים לבשר?
מתכונים לבשר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי
סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם נתחי סינטה חתוכים דק
- 3 כפות שמן שומשום
- 4 כפות סויה
- 2 כפות רוטב צ'ילי
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורד
- 2 כפות קורנפלור
- 1 כוס מים
- 2 כוסות פרחי כרובית
- 1 בצל
- 1 שיני שום כתושות
Instructions
- חותכים את נתחי הסינטה לרצועות דקות ושמים בצד
- מערבבים בקערית קטנה את כל חומרי המרינדה עם שיני השום הכתושות
- לכוס מים מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים
- מוסיפים את המים לבלילת המרינדה
- יוצקים שמן שומשום לסיר רחב ומחממים את השמן
- מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים
- מוסיפים את נתחי הבשר ומקפיצים אותו עד שהוא כמעט מוכן
- מוסיפים את פרחי הכרובית ומטגנים הכל ביחד
- מוסיפים את המרינדה לתערובת ומקפיצים הכל ביחד מספר דקות
- מגישים עם אורז ויש לכם יופי של מנה.