סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי

סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי טעים כמו במסעדה ומכינים בעשרים דקות

שתף
הדפסה
סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי
מה צריך

500 גרם נתחי סינטה חתוכים לפרוסות
3 כפות שמן שומשום
1 בצל
4 כפות סויה
2 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות קורנפלור
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
2 שיני שום כתושות
חצי כוס מים
2 כוסות פרחי כרובית

מה צריך

500 גרם נתחי סינטה חתוכים לפרוסות
3 כפות שמן שומשום
1 בצל
4 כפות סויה
2 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות קורנפלור
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
2 שיני שום כתושות
חצי כוס מים
2 כוסות פרחי כרובית

סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי

סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי כמו במסעדה, מנה שמכינים בעשרים דקות. הקיץ שלנו גורם לי להכין מנות קלות להכנה שאפשר להכין בעשרים דקות וככה נולדה המנה שזו.

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט

הטריק היחיד שצריך לפני שמכינים את הבשר שלנו, זה לחתוך אותו לפרוסות דקות. אפשר לבקש מהקצב, או בבית עם סכין חד לחתוך פרוסות דקות של הסינטה. גם את הכרובית תפרקו לפרחים קטנים כדי שנוכל להקפיץ אותם והם יספגו את המרינדה.

סינטה הוא נתח בשר בקר שמספרו 11 אצל הקצב. מדובר בנתח מלא בטעמים בשריים שמצוין בצלייה, ואחד הנפוצים והאהובים בקרב חובבי הבשר הישראליים. היתרון העצום שלו, הקפצה מהירה על המחבת או צלייה על האש. לא צריך שעות כדי שהבשר יהיה רך.

חשוב, לא להקפיץ הרבה זמן כדי שהבשר לא יתייבש. לסינטה אין הרבה שומן ואם מקפיצים אותו יתר על המידה, הבשר יתייבש ויהיה קשה.

 

 

סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ

 

עוד מתכונים לבשר סיני תמצאו כאן
מתכונים לאוכל סיני ואסייתי

 

בזמן שמקפיצים את הבשר עם הרוטב, הרוטב שלנו מסמיך וזה הולך יופי עם אורז. אין  לכם כרובית? תכינו עם ברוקולי. אין לכם ברוקולי? תכינו עם פטריות, כל ירק שעולה בדעתכם הולך.

את המרינדה שהכנו מוסיפים בסוף ומערבבים עם הבשר לאחר שהקפצנו את הבשר ואת הכרובית.

סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי

 

 

מחפשים עוד מתכונים לבשר?
מתכונים לבשר

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי

 

סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי

 

סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי

סוויט דולי
סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי כמו במסעדה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 500 גרם נתחי סינטה חתוכים דק
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 4 כפות סויה
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורד
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כוס מים
  • 2 כוסות פרחי כרובית
  • 1 בצל
  • 1 שיני שום כתושות

Instructions
 

  • חותכים את נתחי הסינטה לרצועות דקות ושמים בצד
  • מערבבים בקערית קטנה את כל חומרי המרינדה עם שיני השום הכתושות
  • לכוס מים מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים
  • מוסיפים את המים לבלילת המרינדה
  • יוצקים שמן שומשום לסיר רחב ומחממים את השמן
  • מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים
  • מוסיפים את נתחי הבשר ומקפיצים אותו עד שהוא כמעט מוכן
  • מוסיפים את פרחי הכרובית ומטגנים הכל ביחד
  • מוסיפים את המרינדה לתערובת ומקפיצים הכל ביחד מספר דקות
  • מגישים עם אורז ויש לכם יופי של מנה.
Keyword סינטה מוקפץ עם כרובית בנוסח אסייתי

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים