Go Back Email Link
סלט חצילים בטעם כבד

סלט חצילים בטעם כבד

סוויט דולי
סלט חצילים בטעם כבד, סלט צמחוני נהדר
Prep Time 50 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 פרוסות חציל קלוי
  • 2 ביצים קשות
  • 1 בצל פרוס מטוגן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

Instructions
 

  • מקלפים את החצילים ופורסים לפרוסות.
  • מניחים על תבנית אפיה נייר אפיה ומרססים בשמן.
  • מניחים את החצילים על נייר האפייה ומרססים בשמן בשנית.
  • מפזרים על החצילים מלח
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות
  • ואופים כרבע שעה עד עשרים דקות
  • אחרי שהחציל השחים, הופכים לצד השני ואופים עוד כרבע שעה
  • שמים ביצים בסיר קטן ומבשלים את הביצים שיהיו ביצים קשות, ומקררים אותן
  • פורסים את הבצל, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל עד שנהייה שחום ומקררים
  • לאחר שכל המוצרים התקררו מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים
  • מכניסים את החצילים, ביצים קשות, את הבצל המטוגן עם השמן מלח ופלפל וטוחנים
  • סיבוב ועוד סיבוב עד לקבלת המרקם שאתם אוהבים.
  • טועמים ואם צריך מוסיפים מלח או פלפל. בתיאבון!
Keyword סלט חצילים בטעם כבד