מקלפים את החצילים ופורסים לפרוסות.
מניחים על תבנית אפיה נייר אפיה ומרססים בשמן.
מניחים את החצילים על נייר האפייה ומרססים בשמן בשנית.
מפזרים על החצילים מלח
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות
ואופים כרבע שעה עד עשרים דקות
אחרי שהחציל השחים, הופכים לצד השני ואופים עוד כרבע שעה
שמים ביצים בסיר קטן ומבשלים את הביצים שיהיו ביצים קשות, ומקררים אותן
פורסים את הבצל, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל עד שנהייה שחום ומקררים
לאחר שכל המוצרים התקררו מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים
מכניסים את החצילים, ביצים קשות, את הבצל המטוגן עם השמן מלח ופלפל וטוחנים
סיבוב ועוד סיבוב עד לקבלת המרקם שאתם אוהבים.
טועמים ואם צריך מוסיפים מלח או פלפל. בתיאבון!