סלט חצילים בטעם כבד הכנתי כי מישהי שלחה הודעה שהיא מחפשת מתכון לנכד שלה. אחותי נוהגת להכין את הסלט הזה לאירועים משפחתים או לחגים ולכן התקשרתי אליה, לשאול איך מכינה את הסלט.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
מסתבר שהטריק בהכנת הסלט הזה הוא להשתמש בחצילים קלויים. אפשר כמובן להכין עם חצילים מטוגנים, אבל בואו, הכי קל חצילים קלויים בתנור.
בזמנו אחותי אפילו הדגימה איך מכינים חצילים אפויים בתנור, בואו תראו כמה קל
בנוסף לחצילים, מבשלים ביצים קשות, מטגנים בצל ושמים הכל במעבד מזון. שני סיבובים והסלט שלכם מוכן. אפשר כמובן להפוך את זה ממש למחית אם טוחנים הרבה זמן, אני העדפתי שלא.

עוד מתכנים לסוכות תמצאו כאן
מתכונים לסוכות
עוד מתכונים לסלטים תמצאו כאן
מתכונים לסלטים
קל הכנה, טעים ונהדר להגשה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן58– מתכונים לווטצ'אפ

הלהיט החדש שיעשה לכם את הממולאים קלים להכנה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט חדש לשולחן החג שלכם בסוכות
סלט חצילים בטעם כבד

סלט חצילים בטעם כבד
סוויט דוליIngredients
- 1 פרוסות חציל קלוי
- 2 ביצים קשות
- 1 בצל פרוס מטוגן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
Instructions
- מקלפים את החצילים ופורסים לפרוסות.
- מניחים על תבנית אפיה נייר אפיה ומרססים בשמן.
- מניחים את החצילים על נייר האפייה ומרססים בשמן בשנית.
- מפזרים על החצילים מלח
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות
- ואופים כרבע שעה עד עשרים דקות
- אחרי שהחציל השחים, הופכים לצד השני ואופים עוד כרבע שעה
- שמים ביצים בסיר קטן ומבשלים את הביצים שיהיו ביצים קשות, ומקררים אותן
- פורסים את הבצל, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל עד שנהייה שחום ומקררים
- לאחר שכל המוצרים התקררו מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים
- מכניסים את החצילים, ביצים קשות, את הבצל המטוגן עם השמן מלח ופלפל וטוחנים
- סיבוב ועוד סיבוב עד לקבלת המרקם שאתם אוהבים.
- טועמים ואם צריך מוסיפים מלח או פלפל. בתיאבון!