Go Back Email Link
סלט מוקפץ קישואים פטריות ובטטה

סלט מוקפץ קישואים פטריות ובטטה

סוויט דולי
סלט מוקפץ עם קישואים פטריות ובטטה שמתאים לחורף
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לסלטים
Cuisine , מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 3 קישואים
  • 250 גרם פטריות שמפיניון
  • 250 גרם פטריות חורש
  • 1 בצל
  • 1 כוס קוביות בטטה
  • חצי כוס רוטב סויה
  • חצי כוס רוטב צ'ילי חריף
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

Instructions
 

  • פורסים את הבטטה לפרוסות, וחותכים לקוביות
  • משמנים תבנית ושמים את קוביות הבטטה בתבנית
  • בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות אופים את הבטטה כחצי שעה
  • בינתיים, שוטפים את הקישואים וחותכים לריבועים
  • חותכים את הפטריות לפרוסות
  • אם הפטריות קטנות אפשר להשאיר אותן שלמות
  • חותכים את הבצל לקוביות, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל.
  • מאדים את הבצל מספר דקות, מוסיפים את הפטריות ומאדים כעשר דקות עד שהפטריות מצטמקות.
  • מוצאים את הפטריות מהמחבת, מוסיפים כף שמן ומטגנים את קוביות הקישואים.
  • מקציפים את הפטריות והקישואים ביחד ומוסיפים את הרטבים
  • מקפיצים הכל ביחד על המחבת
  • מוסיפים את קוביות הבטטה לסיר ומערבבים הכל ביחד.
  • לפני ההגשה מפזרים פלפל שחור גרוס על הסלט ומגישים חם!
Keyword סלט מוקפץ קישואים פטריות ובטטה