פורסים את הבטטה לפרוסות, וחותכים לקוביות
משמנים תבנית ושמים את קוביות הבטטה בתבנית
בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות אופים את הבטטה כחצי שעה
בינתיים, שוטפים את הקישואים וחותכים לריבועים
חותכים את הפטריות לפרוסות
אם הפטריות קטנות אפשר להשאיר אותן שלמות
חותכים את הבצל לקוביות, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל.
מאדים את הבצל מספר דקות, מוסיפים את הפטריות ומאדים כעשר דקות עד שהפטריות מצטמקות.
מוצאים את הפטריות מהמחבת, מוסיפים כף שמן ומטגנים את קוביות הקישואים.
מקציפים את הפטריות והקישואים ביחד ומוסיפים את הרטבים
מקפיצים הכל ביחד על המחבת
מוסיפים את קוביות הבטטה לסיר ומערבבים הכל ביחד.
לפני ההגשה מפזרים פלפל שחור גרוס על הסלט ומגישים חם!