סלט מוקפץ קישואים פטריות ובטטה הכנתי כי מזג האויר החורפי עושה לי חשק להכין סלט אבל שיהיה מתאים לסתו.
לא רציתי מרק, רציתי ירקות מוקפצים וככה בא לי הרעיון לסלט. סלט שמגישים אותו חם.
אם אתם רוצים להגיש עם תוספת ליד, היידה לכו על זה, הכל טוב.
בואו לאינסטוש שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
מתחילים את הסלט עם קוביות הבטטה אותן נאפה בתנור
מקפיצים את הירקות ומערבבים הכל ביחד
כמו שאתם רואים בתמונה, חלק מפטריות החורש
היו קטנות ולכן העדפתי להשאיר אותן שלמות.
סלט מוקפץ נהדר
אבל אם בא לכם אורז ליד ת'כלס זה מתבקש.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה לחצו כאן
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן33– מתכונים לווטצ'אפ
הקוצץ המושלם להכנת סלטים, שחתכתי איתו קוביות סלק, גפרורי גזר,
פרוסות סלרי – והמחיר כולל משלוח!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ירקות מוקפצים שמשתלבים נהדר כסלט או לתבשיל להקצפה מהיר.
סלט מוקפץ קישואים פטריות ובטטה
סלט מוקפץ קישואים פטריות ובטטה
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 3 קישואים
- 250 גרם פטריות שמפיניון
- 250 גרם פטריות חורש
- 1 בצל
- 1 כוס קוביות בטטה
- חצי כוס רוטב סויה
- חצי כוס רוטב צ'ילי חריף
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
Instructions
- פורסים את הבטטה לפרוסות, וחותכים לקוביות
- משמנים תבנית ושמים את קוביות הבטטה בתבנית
- בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות אופים את הבטטה כחצי שעה
- בינתיים, שוטפים את הקישואים וחותכים לריבועים
- חותכים את הפטריות לפרוסות
- אם הפטריות קטנות אפשר להשאיר אותן שלמות
- חותכים את הבצל לקוביות, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל.
- מאדים את הבצל מספר דקות, מוסיפים את הפטריות ומאדים כעשר דקות עד שהפטריות מצטמקות.
- מוצאים את הפטריות מהמחבת, מוסיפים כף שמן ומטגנים את קוביות הקישואים.
- מקציפים את הפטריות והקישואים ביחד ומוסיפים את הרטבים
- מקפיצים הכל ביחד על המחבת
- מוסיפים את קוביות הבטטה לסיר ומערבבים הכל ביחד.
- לפני ההגשה מפזרים פלפל שחור גרוס על הסלט ומגישים חם!