עוטפים את תפוחי האדמה בנייר סופג ושמים במיקרו לשלוש דקות
תפוח האדמה יתבשל במהירות. מוציאים מקררים, מקלפים וחותכים לקוביות
מרפדים קערה עם עלי חסה
שמים מעל את קוביות תפוחי האדמה
קולפים חצילים ממליחים, בתבנית אפייה בתנור מניחים נייר אפייה ומרססים
מניחים את פרוסות החצילים על הנייר
בתנור שחומם מראש ל - 220 מעלות אופים את החצילים כעשרים דקות
אחרי כעשרים דקות הופכים לצד השני לעוד עשר דקות. מוציאים ומקררים.
אפשר גם לקלות את החצילים בנינג'ה
מוציאים, חותכים את החצילים לקוביות או פסים מה שאתם אוהבים
מניחים על תפוחי האדמה
מוסיפים קוביות מלפפון חמוץ
מפזרים את נתחי העוף מלמעלה
אפשר לערבב הכל ביחד או להגיש בשיטת השכבות
מתבלים ברוטב ויניגרט ומערבבים הכל ביחד