סלט עוף עם תפוחי אדמה וחצילים ארוחה שלמה בצלחת, מיוחדת במינה. את הסלט הזה ניתן להגיש בשכבות או מעורבב. אני הוספתי שכבת חסה, שכבת תפוחי אדמה מבושלים, חצילים ומלפפונים חמוצים. רוטב ויניגרט ישלים נפלא את הסלט הנהדר הזה.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
בואו תלמדו טריק היסטרי להכנת תפוחי אדמה במהירות. לוקחים תפוח אדמה ועוטפים אותו בנייר סופג. כן, כן, הניירות האלה שאנחנו מנגבים איתם את השיש. עוטפים את תפוח האדמה ושמים אותו עטוף במיקרו לשלוש דקות. מוציאים בזהירות כי תפוח האדמה חם, מורידים את הנייר ויש לכם תפוח אדמה נפלא ומוכן לאכילה. תקררו אותו ורק אחרי זה תקלפו ותחתכו לקוביות.
חצילים בתנור מכינים בעשרים דקות בבקשה – איך מכינים חצילים בתנור או כמובן אפשר בנינג'ה לשמן תבנית, לשים את החצילים באייר פרייס ויש לכם גם חצילים קלויים נהדרים.
מגישים את הסלט עם רוטב ויניגרט, מתכון לרוטב ויניגרט קלאסי. אפשר להכין את הסלט מראש, לשמור במקרר את הרוטב ולפני ההגשה לפזר על הסלט, או אם מגישים מיד לערבב את הסלט עם הרוטב ולהגיש.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן95– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה
מתכונים לסלטים
עוד מתכונים לעוף כאן
מתכונים לעוף
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דול
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ארוחה שלמה בצלחת אחת
סלט עוף עם תפוחי אדמה וחצילים, סלט שהוא ארוחה שלמה
סלט עוף עם תפוחי אדמה וחצילים

סלט עוף עם תפוחי אדמה וחצילים
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס נתחי עוף
- 1 תפוח אדמה
- 1 חציל
- 3 מלפפונים חמוצים
- 2 כוסות חסה קצוצה
- 3 כפות רוטב וינגרט
Instructions
- עוטפים את תפוחי האדמה בנייר סופג ושמים במיקרו לשלוש דקות
- תפוח האדמה יתבשל במהירות. מוציאים מקררים, מקלפים וחותכים לקוביות
- מרפדים קערה עם עלי חסה
- שמים מעל את קוביות תפוחי האדמה
- קולפים חצילים ממליחים, בתבנית אפייה בתנור מניחים נייר אפייה ומרססים
- מניחים את פרוסות החצילים על הנייר
- בתנור שחומם מראש ל - 220 מעלות אופים את החצילים כעשרים דקות
- אחרי כעשרים דקות הופכים לצד השני לעוד עשר דקות. מוציאים ומקררים.
- אפשר גם לקלות את החצילים בנינג'ה
- מוציאים, חותכים את החצילים לקוביות או פסים מה שאתם אוהבים
- מניחים על תפוחי האדמה
- מוסיפים קוביות מלפפון חמוץ
- מפזרים את נתחי העוף מלמעלה
- אפשר לערבב הכל ביחד או להגיש בשיטת השכבות
- מתבלים ברוטב ויניגרט ומערבבים הכל ביחד
רוטב ויניגרט
- שמים בקערית קטנה, רבע כוס שמן זית, 2 כפות מיץ לימון סחוט, שן שום כתושה, 1 כפית דבש, חצי כפית חרדל גרגרים, רבע כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. מערבבים הכל ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
- את רוטב הויניגרט אפשר להכין מראש, לשמור במקרר ולהוסיף לפני ההגשה.