שמים את תפוחי האדמה והגזר בסיר, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים את תפוחי האדמה, הגזר והביצים ביחד עד שהגזרים רכים אבל לא נמסים.
את הביצה אני מבשלת בסיר לחוד עד שהיא קשה
את האפונה שמים במיקרו למספר דקות עד שהיא רכה
מסננים את המים, מקררים את הירקות.
קולפים את תפוחי האדמה והגזרים וחותכים לקוביות.
קולפים את הביצה הקשה וחותכים לריבועים
קוצצים את המלפפונים החמוצים לקוביות ומוסיפים לתערובת
על מחבת חם עם שמן צורבים את פרוסות חזה העוף, מטבלים במלח ופלפל שחור
צורבים משני הצדדים, עד שהעוף מוכן.
מורידים מהאש, מקררים וחותכים לפרוסות
כשהעוף קר, מערבבים עם הסלט מוסיפים מיונז אם צריך מלח ונהנים מארוחה טעימה בקערה אחת. בתיאבון.