סלט עוף קר עם מיונז, מתכון נהדר שמשלב ירקות עם עוף.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
סלט עוף קר עם מיונז הוא ארוחה שלמה בקערה אחת. נשארו לכם פרוסות חזה עוף במקרר? נשאר עוף משבת? אם נשארו פרוסות חזה עוף, צורבים אותם על המחבת עד שהן שחומות. ואם נשאר לכם עוף משבת, פשוט מפרקים את העוף לחתיכות קטנות, אפשר לצרוב גם על המחבת או להשאיר את הקוביות כמו שהן.
טיפ חשוב, אפשר להוסיף מיונז לסלט כמובן, אבל אפשר גם בלי. אני אומרת את זה כי אצלנו במשפחה יש מישהי שלא אוהבת מיונז, הכנתי לה קערה נפרדת, תיבלתי את הסלט הזה רק עם שמן זית, לימון ומלח. יצא טעים מאד.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן95– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה
מתכונים לסלטים
עוד מתכונים לעוף כאן
מתכונים לעוף
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דול
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ארוחה שלמה בצלחת אחת
סלט עוף קר עם ירקות

סלט עוף קר עם מיונז
סוויט דוליIngredients
- 2 נתחים חזה עוף
- 2 כפות שמן
- 2 תפוחי אדמה
- 1 גזר
- 1 כוס אפונה מבושלת
- 1 מלפפונים חמוצים
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- 1 כף מיונז
Instructions
- שמים את תפוחי האדמה והגזר בסיר, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
- אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים את תפוחי האדמה, הגזר והביצים ביחד עד שהגזרים רכים אבל לא נמסים.
- את הביצה אני מבשלת בסיר לחוד עד שהיא קשה
- את האפונה שמים במיקרו למספר דקות עד שהיא רכה
- מסננים את המים, מקררים את הירקות.
- קולפים את תפוחי האדמה והגזרים וחותכים לקוביות.
- קולפים את הביצה הקשה וחותכים לריבועים
- קוצצים את המלפפונים החמוצים לקוביות ומוסיפים לתערובת
- על מחבת חם עם שמן צורבים את פרוסות חזה העוף, מטבלים במלח ופלפל שחור
- צורבים משני הצדדים, עד שהעוף מוכן.
- מורידים מהאש, מקררים וחותכים לפרוסות
- כשהעוף קר, מערבבים עם הסלט מוסיפים מיונז אם צריך מלח ונהנים מארוחה טעימה בקערה אחת. בתיאבון.