אם יש לכם אפונה קפואה מפשירים במיקרו ומבשלים מספר דקות עד שהיא מוכנה ורכה
שמים את תפוחי האדמה והגזר בסיר, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים את תפוחי האדמה, הגזר והביצים ביחד עד שהגזרים רכים אבל לא נמסים.
את הביצים תבשלו בסיר לחוד
מסננים את המים, מקררים את הירקות.
קולפים את תפוחי האדמה והגזרים וחותכים לקוביות.
קולפים את הביצים הקשות וחותכים לריבועים ומוסיפים לתערובת.
קוצצים את המלפפונים החמוצים לקוביות ומוסיפים לתערובת.
מערבבים עם מיונז ואם אתם אוהבים גם חרדל אפשר להוסיף.
סלט נהדר. בתיאבון.