סלט תפוחי אדמה אפונה ומיונז

סלט תפוחי אדמה אפונה ומיונז הוא סלט שבשמו הרוסי נקרא סלט אוליביה

שתף
הדפסה
סלט תפוחי אדמה אפונה ומיונז
מה צריך

3 תפוחי אדמה
5 גזרים
2 ביצים קשות
1 כוס אפונה מבושלת
5 מלפפונים חמוצים
1 כפית מלח
3 כפות מיונז

מה צריך

3 תפוחי אדמה
5 גזרים
2 ביצים קשות
1 כוס אפונה מבושלת
5 מלפפונים חמוצים
1 כפית מלח
3 כפות מיונז

סלט תפוחי אדמה אפונה ומיונז

סלט תפוחי אדמה אפונה ומיונז קוראים לו גם סלט אוליביה, הידעתם את זה? סלט רוסי אהוב ונהדר. מאז שאני סוויט דולי אנשים מדברים איתי על אוכל ואני אוהבת את זה, כי ככה אני גם לומדת דברים חדשים.

 בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי

ישבתי אצל לובה שאני משתגעת על הציפורניים שהיא עושה לי, לובה תמיד מוכנה לשמוע את השגעונות שלי והדיוק שלה בעבודה, מושלם. היא תמיד משתפת אותי במתכונים שאמא שלה מכינה ואני שמחה ללמוד. ככה סיפרה לי על סלט אוליביה.

"מה זה סלט אוליביה?"
"סלט עם אפונה ומיונז"
"וואלה? בחיים לא שמעתי, תגידי לי איך אמא שלך מכינה" וככה הבנתי שמדובר על הסלט האהוב של תפוחי האדמה שמוסיפים לו אפונה.

אגב, יש לי חברה שגם מוסיפה לאותו סלט סלק, אבל על זה בפעם אחרת. בדרך כלל אנחנו נוהגים להכין את הסלט בלי אפונה – מתכון לסלט תפוחי אדמה טעים , אבל אם לובה אמרה לא ננסה?! יצא אש!

סלט תפוחי אדמה אפונה ומיונז

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן58– מתכונים לווטצ'אפ

מבצע נובמבר על מכשיר העוגיות!

בואו תראו איך מכינים עוגיות עם המכשיר

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

סלט תפוחי אדמה עם אפונה ומיונז

סלט תפוחי אדמה אפונה ומיונז

סלט תפוחי אדמה אפונה ומיונז

 

 

סלט תפוחי אדמה אפונה ומיונז

סוויט דולי
 סלט תפוחי אדמה אפונה ומיונז, סלט אוליביה הרוזי
Prep Time 50 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 תפוחי אדמה
  • 5 גזרים
  • 2 ביצים קשות
  • 1 כוס אפונה מבושלת
  • 5 מלפפונים חמוצים במלח
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות מיונז

Instructions
 

  • אם יש לכם אפונה קפואה מפשירים במיקרו ומבשלים מספר דקות עד שהיא מוכנה ורכה
  • שמים את תפוחי האדמה והגזר בסיר, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
  • אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים את תפוחי האדמה, הגזר והביצים ביחד עד שהגזרים רכים אבל לא נמסים.
  • את הביצים תבשלו בסיר לחוד
  • מסננים את המים, מקררים את הירקות.
  • קולפים את תפוחי האדמה והגזרים וחותכים לקוביות.
  • קולפים את הביצים הקשות וחותכים לריבועים ומוסיפים לתערובת.
  • קוצצים את המלפפונים החמוצים לקוביות ומוסיפים לתערובת.
  • מערבבים עם מיונז ואם אתם אוהבים גם חרדל אפשר להוסיף.
  • סלט נהדר. בתיאבון.

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים