מוציאים הדג מהמקפיא ומחכים כחצי שעה עד שעה שיפשיר
מחממים תנור ל – 180 מעלות
מרדדים את בצק העלים למלבן ומפזרים מעט קמח
מניחים את הדג על המלבן הבצק ופורסים רצועות בצק מסביב לדג
בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים ומורחים על הדג
מכסים את הדג עם רצועות הבצק מצד אחד ועוטפים גם עם הצד השני
לתבנית עם נייר אפיה מעבירים את הדג עם הקיפולים למטה, כך שהקיפולים יהיו מתחת לדג
מורחים את הבצק מעל בביצה טרופה, מפזרים שומשום מעל
כשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 180 מעלות
אופים כעשרים עד עשרים וחמש דקות עד שהבצק משחים, הדג נאפה והוא מושלם
בעת ההגשה מגישים שלם לשולחן ופורסים עם סכין ומגישים פרוסות