סלמון אפוי בבצק עלים

איך מכינים סלמון עטוף בבצק עלים?סרטון הכנה עם מתכון מדוייק

סלמון אפוי בבצק עלים
Print Friendly, PDF & Email

סלמון אפוי בבצק עלים נשמע מתכון מסובך אבל אחרי שתראו בסרטון
את קלות ההכנה גם אתם תשתכנעו להכין. בבקשה

סלמון במעטפת בצק עלים של סוויט דולי

סלמון בתנור במעטפת בצק עלים. גם טעים וגם יפה. מתכון מצולם של Sweet Dooly. המתכון המלא ומתכוני דגים נוספים בקישור >> https://goo.gl/6ZxspS

פורסם על ידי ‏‎Saloona‎‏ ב- יום חמישי, 18 בינואר 2018

סלמון אפוי בבצק עלים כמו שאמרתי מתכון קל להכנה.
בחגים, סלמון במעטפת בצק עלים הוא הדג המועדף שלנו, שנראה מיליון דולר בעת ההגשה.
ביס של דג סלמון עטוף בבצק רך עם הרוטב ליד – ויש בפה שלכם חגיגה.

אל תחכו לחגים, תכינו את הדג ביום שישי ולא תפסיקו להודות לי.

מניחים את הדג על המלבן הבצק ופורסים רצועות בצק מסביב לדג

סלמון אפוי בבצק עלים

מפזרים תבלינים על הדג
סלמון אפוי בבצק עליםמכסים את הדג עם רצועות הבצק מצד לצד
סלמון אפוי בבצק עליםעוטפים בבצק, מורחים ביצה טרופה, מפזרים תבלינים ולתנור
סלמון אפוי בבצק עליםאם אתם מחפשים מתכון רק לדג סלמון בתנור בבקשה

דג סלמון בתנור, חמישה מצרכים כולל הדג
5 מצרכים כולל הסלמון, חצי שעה בתנור והדג הזה שלכם.
אתם תודו לי כל פעם מחדש על המתכון.

דג סלמון בתנור

אם אתם מעוניינים בסלמון כבוש בבקשה רק ללחוץ על השורה למטה
סלמון כבוש

בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
מתוקים ומלוחים בריאים עם סוויט דוּל
י

סלמון אפוי בבצק עלים


מה צריך בשביל סלמון בתנור במעטפת בצק עלים?

1 פילה סלמון קפוא, 100% דג, של דגי תנובה, מופשר לפי ההוראות
4 כפות שמן זית
כף בזיליקום יבש
כף אורגנו יבש
חצי כפית מלח – לפי הטעם
קורט פלפל שחור גרוס
1 ביצה טרופה

חצי חבילה בצק פילאס תורכי של מעדנות, מרודד למלבן, מופשר לפי ההוראות

2 כפות קמח רגיל
רבע כוס שומשום או קצח

איך מכינים דג סלמון בתנור במעטפת  בצק עלים?

מוציאים הדג מהמקפיא ומחכים כחצי שעה עד שעה שיפשיר
מחממים תנור ל – 180 מעלות
מרדדים את בצק הפילס למלבן ומפזרים מעט קמח
מניחים את הדג על המלבן הבצק ופורסים רצועות בצק מסביב לדג
בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים ומורחים על הדג
מכסים את הדג עם רצועות הבצק מצד אחד ועוטפים גם עם הצד השני
לתבנית עם נייר אפיה מעבירים את הדג עם הקיפולים למטה, כך שהקיפולים יהיו מתחת לדג
מורחים את הבצק מעל בביצה טרופה, מפזרים שומשום מעל.
כשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 180 מעלות
אופים כעשרים עד עשרים וחמש דקות עד שהבצק משחים, הדג נאפה והוא מושלם.
בעת ההגשה מגישים שלם לשולחן ופורסים עם סכין ומגישים פרוסות.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים