סלמון אפוי בבצק עלים נשמע מתכון מסובך אבל אחרי שתראו בסרטון
את קלות ההכנה גם אתם תשתכנעו להכין.
סלמון אפוי בבצק עלים כמו שאמרתי מתכון קל להכנה.
בחגים, סלמון במעטפת בצק עלים הוא הדג המועדף שלנו, שנראה מיליון דולר בעת ההגשה.
ביס של דג סלמון עטוף בבצק רך עם הרוטב ליד – ויש בפה שלכם חגיגה.
תוכלו לראות בסרטון איך הכנתי את הדג.
סלמון אפוי בבצק עלים כמו שאמרתי מתכון קל להכנה.
למי שלא הסתכל בסרטון הנה הסבר מדוייק איך להכין את הדג.
אל תחכו לחגים, תכינו את הדג ביום שישי ולא תפסיקו להודות לי.
מניחים את הדג על המלבן הבצק ופורסים רצועות בצק מסביב לדג

מפזרים תבלינים על הדג



דג סלמון בתנור, חמישה מצרכים כולל הדג
5 מצרכים כולל הסלמון, חצי שעה בתנור והדג הזה שלכם.
אתם תודו לי כל פעם מחדש על המתכון.

אם אתם מעוניינים בסלמון כבוש בבקשה רק ללחוץ על השורה למטה
סלמון כבוש
בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלמון אפוי בבצק עלים
סלמון אפוי בבצק עלים
סוויט דוליIngredients
- 1 פילה סלמון
- 4 כפות שמן זית
- 1 כף בזליקום יבש
- 1 כף אורגנו יבש
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 ביצה טרופה
- 1 חבילת בצק עלים
- 2 כפות קמח רגיל
- רבע כוס שומשום או קצח
Instructions
- מוציאים הדג מהמקפיא ומחכים כחצי שעה עד שעה שיפשיר
- מחממים תנור ל – 180 מעלות
- מרדדים את בצק העלים למלבן ומפזרים מעט קמח
- מניחים את הדג על המלבן הבצק ופורסים רצועות בצק מסביב לדג
- בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים ומורחים על הדג
- מכסים את הדג עם רצועות הבצק מצד אחד ועוטפים גם עם הצד השני
- לתבנית עם נייר אפיה מעבירים את הדג עם הקיפולים למטה, כך שהקיפולים יהיו מתחת לדג
- מורחים את הבצק מעל בביצה טרופה, מפזרים שומשום מעל
- כשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 180 מעלות
- אופים כעשרים עד עשרים וחמש דקות עד שהבצק משחים, הדג נאפה והוא מושלם
- בעת ההגשה מגישים שלם לשולחן ופורסים עם סכין ומגישים פרוסות
מה צריך בשביל סלמון בתנור במעטפת בצק עלים?
1 פילה סלמון
4 כפות שמן זית
כף בזיליקום יבש
כף אורגנו יבש
חצי כפית מלח – לפי הטעם
קורט פלפל שחור גרוס
1 ביצה טרופה
חצי חבילה בצק עלים
2 כפות קמח רגיל
רבע כוס שומשום או קצח
איך מכינים דג סלמון בתנור במעטפת בצק עלים?
מוציאים הדג מהמקפיא ומחכים כחצי שעה עד שעה שיפשיר
מחממים תנור ל – 180 מעלות
מרדדים את בצק הפילס למלבן ומפזרים מעט קמח
מניחים את הדג על המלבן הבצק ופורסים רצועות בצק מסביב לדג
בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים ומורחים על הדג
מכסים את הדג עם רצועות הבצק מצד אחד ועוטפים גם עם הצד השני
לתבנית עם נייר אפיה מעבירים את הדג עם הקיפולים למטה, כך שהקיפולים יהיו מתחת לדג
מורחים את הבצק מעל בביצה טרופה, מפזרים שומשום מעל.
כשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 180 מעלות
אופים כעשרים עד עשרים וחמש דקות עד שהבצק משחים, הדג נאפה והוא מושלם.
בעת ההגשה מגישים שלם לשולחן ופורסים עם סכין ומגישים פרוסות.
