סלמון אפוי בבצק עלים

איך מכינים סלמון עטוף בבצק עלים?סרטון הכנה עם מתכון מדוייק

שתף
הדפסה
סלמון אפוי בבצק עלים
מה צריך

1 פילה סלמון
4 כפות שמן זית
כף בזיליקום יבש
כף אורגנו יבש
חצי כפית מלח – לפי הטעם
קורט פלפל שחור גרוס
1 ביצה טרופה

חצי חבילה בצק עלים

2 כפות קמח רגיל
רבע כוס שומשום או קצח

מה צריך

1 פילה סלמון
4 כפות שמן זית
כף בזיליקום יבש
כף אורגנו יבש
חצי כפית מלח – לפי הטעם
קורט פלפל שחור גרוס
1 ביצה טרופה

חצי חבילה בצק עלים

2 כפות קמח רגיל
רבע כוס שומשום או קצח

סלמון אפוי בבצק עלים

סלמון אפוי בבצק עלים נשמע מתכון מסובך אבל אחרי שתראו בסרטון
את קלות ההכנה גם אתם תשתכנעו להכין.
סלמון אפוי בבצק עלים כמו שאמרתי מתכון קל להכנה.
בחגים, סלמון במעטפת בצק עלים הוא הדג המועדף שלנו, שנראה מיליון דולר בעת ההגשה.
ביס של דג סלמון עטוף בבצק רך עם הרוטב ליד – ויש בפה שלכם חגיגה.
תוכלו לראות בסרטון איך הכנתי את הדג.

סלמון אפוי בבצק עלים כמו שאמרתי מתכון קל להכנה.
למי שלא הסתכל בסרטון הנה הסבר מדוייק איך להכין את הדג.

אל תחכו לחגים, תכינו את הדג ביום שישי ולא תפסיקו להודות לי.

מניחים את הדג על המלבן הבצק ופורסים רצועות בצק מסביב לדג

סלמון אפוי בבצק עלים

מפזרים תבלינים על הדג
סלמון אפוי בבצק עלים מכסים את הדג עם רצועות הבצק מצד לצד
סלמון אפוי בבצק עלים עוטפים בבצק, מורחים ביצה טרופה, מפזרים תבלינים ולתנור
סלמון אפוי בבצק עלים אם אתם מחפשים מתכון רק לדג סלמון בתנור בבקשה

דג סלמון בתנור, חמישה מצרכים כולל הדג
5 מצרכים כולל הסלמון, חצי שעה בתנור והדג הזה שלכם.
אתם תודו לי כל פעם מחדש על המתכון.

דג סלמון בתנור

אם אתם מעוניינים בסלמון כבוש בבקשה רק ללחוץ על השורה למטה
סלמון כבוש

בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
אופים ומבשלים עם סוויט דוּל
י

סלמון אפוי בבצק עלים


סלמון אפוי בבצק עלים

סלמון אפוי בבצק עלים

סוויט דולי
סלמון אפוי בבצק עלים מנה חגיגית
Prep Time 20 minutes
Cook Time 18 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים לדגים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 פילה סלמון
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף בזליקום יבש
  • 1 כף אורגנו יבש
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 חבילת בצק עלים
  • 2 כפות קמח רגיל
  • רבע כוס שומשום או קצח

Instructions
 

  • מוציאים הדג מהמקפיא ומחכים כחצי שעה עד שעה שיפשיר
  • מחממים תנור ל – 180 מעלות
  • מרדדים את בצק העלים למלבן ומפזרים מעט קמח
  • מניחים את הדג על המלבן הבצק ופורסים רצועות בצק מסביב לדג
  • בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים ומורחים על הדג
  • מכסים את הדג עם רצועות הבצק מצד אחד ועוטפים גם עם הצד השני
  • לתבנית עם נייר אפיה מעבירים את הדג עם הקיפולים למטה, כך שהקיפולים יהיו מתחת לדג
  • מורחים את הבצק מעל בביצה טרופה, מפזרים שומשום מעל
  • כשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 180 מעלות
  • אופים כעשרים עד עשרים וחמש דקות עד שהבצק משחים, הדג נאפה והוא מושלם
  • בעת ההגשה מגישים שלם לשולחן ופורסים עם סכין ומגישים פרוסות
Keyword סלמון אפוי בבצק עלים

מה צריך בשביל סלמון בתנור במעטפת בצק עלים?

1 פילה סלמון
4 כפות שמן זית
כף בזיליקום יבש
כף אורגנו יבש
חצי כפית מלח – לפי הטעם
קורט פלפל שחור גרוס
1 ביצה טרופה

חצי חבילה בצק עלים

2 כפות קמח רגיל
רבע כוס שומשום או קצח

איך מכינים דג סלמון בתנור במעטפת  בצק עלים?

מוציאים הדג מהמקפיא ומחכים כחצי שעה עד שעה שיפשיר
מחממים תנור ל – 180 מעלות
מרדדים את בצק הפילס למלבן ומפזרים מעט קמח
מניחים את הדג על המלבן הבצק ופורסים רצועות בצק מסביב לדג
בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים ומורחים על הדג
מכסים את הדג עם רצועות הבצק מצד אחד ועוטפים גם עם הצד השני
לתבנית עם נייר אפיה מעבירים את הדג עם הקיפולים למטה, כך שהקיפולים יהיו מתחת לדג
מורחים את הבצק מעל בביצה טרופה, מפזרים שומשום מעל.
כשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 180 מעלות
אופים כעשרים עד עשרים וחמש דקות עד שהבצק משחים, הדג נאפה והוא מושלם.
בעת ההגשה מגישים שלם לשולחן ופורסים עם סכין ומגישים פרוסות.

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים