דג סלמון בתנור חמישה מצרכים כולל הדג
בסיכום שנת 2015 בסלונה במצעד השנתי
של הפוסטים שהכי אהבתם הגיע דג הסלמון למקום השני!
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן30 – מתכונים לווטצ'אפ
ככה בדיוק שיבחו את המתכון בסלונה:
"אין ספק שמה שכולנו אוהבות ותמיד מחפשות הם מתכונים פשוטים שרק נראים מושקעים.
הסלמון הזה של דורית מנו – טל אור (הידועה גם בכינויה המתוק סוויט דולי), עשוי מחמישה מרכיבים בלבד כולל הדג עונה על ההגדרה הזאת.
דג סלמון בתנור, הוא לא מתכון גורמה לסלמון, אבל הוא מתכון מעולה לדג סלמון שלם בתנור.
זהו מתכון קל שפורסם לראשונה כך:
בארוחת שישי בערב – דג סלמון בתנור הוא להיט.
בניגוד לדעה הרווחת, אצלנו אין חריימה וגם לא דג עם רוטב.
בפסח האחרון, לאחר התלבטות החלטנו להגיש במקום הדגים המטוגנים הקלאסים את הסלמון. דג סלמון בתנור.
זו היתה הצלחה היסטרית.
דג סלמון שלם בתנור הוא הדג הנבחר הוכן עם התיבול המיוחד של השף
שהמציא את התבלון הסודי של המתכון ההיסטרי תפוחי האדמה בתנור.
[ הסידור אגב עובד מצויין. הוא מכין ואני מקבלת את הקרדיט(: בדיוק! כמו! שצריך! ]
דג סלמון בתנור מכינים צ'יק צ'אק.
5 מצרכים כולל הסלמון, חצי שעה בתנור והדג הזה שלכם. אתם תודו לי כל פעם מחדש על המתכון.
כשהדג יוצא מהתנור הוא טיפה קריספי בחוץ, עסיסי ומתובלן והוא פשוט מעולה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
בסדנת בישול שהעברתי בדן גורמה
לימדתי את הקבוצה הנפלאה שלי להכין את הדג
הדג נטרף תוך דקות!
הוא היה פשוט להיט
תוכלו להתרשם מהתמונות
ויש לי בשבילכם עוד מתכון הורס – דג סלמון במעטפת בצק
המתכון כאן – מתכון לסלמון עטוף בבצק
https://www.facebook.com/saloonaweb/videos/10155780412885700/
בפינתנו ואתם מספרים לי אם אהבתם – ווקשה:
עוד מתכונים לדגים תמצאו כאן – מתכונים לדגים
ואם אתם מעוניינים בסלמון כבוש בבקשה רק ללחוץ על השורה למטה
סלמון כבוש
נכון שליד הדגים חייבים סלטים?
בבקשה – כל מתכוני הסלטים במקום אחד – מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
דג סלמון בתנור חמישה מצרכים כולל הדג
דג סלמון בתנור חמישה מצרכים כולל הדג
סוויט דוליIngredients
- 1 דג סלמון
- 4 כפות שמן
- 1 כף בזיליקום יבש
- 1 כף אורגנו יבש
- רבע כפית פלפל שחור גרוס
- רבע כפית מלח
Instructions
- מוציאים הדג מהמקפיא (אם קניתם טרי עוד יותר טוב) ומחכים כעשרים דקות עד חצי שעה שיפשיר
- מחממים תנור ל – 200 מעלות
- בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים מורחים על הדג
- כשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 200 מעלות לעשר דקות כעבור עשר דקות מורידים ל – 180 מעלות ואופים עוד כעשרים דקות עד שהדג משנה צבעו.
- אחרי שתכינו פעם אחת, אתם תודו לי כל פעם מחדש על המתכון.
- בתיאבון חברימים!
מה צריך בשביל דג סלמון בתנור?
1 דג סלמון
4 כפות שמן זית
כף בזיליקום יבש
כף אורגנו יבש
קורט פלפל שחור גרוס
איך מכינים דג סלמון בתנור?
מוציאים הדג מהמקפיא (אם קניתם טרי עוד יותר טוב) ומחכים כעשרים דקות עד חצי שעה שיפשיר
מחממים תנור ל – 200 מעלות
בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים מורחים על הדג
כשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 200 מעלות לעשר דקות
כעבור עשר דקות מורידים ל – 180 מעלות ואופים עוד כעשרים דקות עד שהדג משנה צבעו.
אחרי שתכינו פעם אחת, אתם תודו לי כל פעם מחדש על המתכון.
בתיאבון חברימים!