שמים בקערת המיקסר את הנטורינה עם הסוכר והסוכר וניל ומקציפים.
מקציפים לעיסה בהירה ותפוחה.
מוסיפים את הביצים, כל פעם ביצה אחת ומקציפים הכל ביחד.
מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
ממיסים את השוקולד המריר במיקרו עם מעט חלב לעיסה חלקה.
אותו דבר עושים עם השוקולד החלב, מוסיפים מעט חלב וממיסים במיקרו לעיסה חלקה.
מוסיפים לקערה עם השוקולד המריר המומס שליש מכמות העוגה ומערבבים לבלילה אחידה.
שמים את הקערה בצד.
מוסיפים לקערית עם השוקולד החלב שליש מכמות העוגה ומערבבים גם לבלילה אחידה.
משמנים תבנית ומצפים את הדפנות בנייר אפייה שיהיה קל להוציא את העוגה.
משמנים את דפי האפייה ואת התבנית ויוצקים את שכבת השוקולד המריר לתבנית.
בזהירות, מוסיפים על שכבת השוקולד מריר את שכבת השוקולד החלב שמעורבבת עם העיסה.
למעלה יוצקים בזהירות את יתרת הבלילה הבהירה.
משאירים כפית בצד מהבלילה.
מערבבים את הכפית עם הנוטלה ומקשטים את העוגה מעל.
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגהואופים כשלושים עד ארבעים דקות.
מוציאים, בוזקים אבקת סוכר ומתענגים על כל ביס.