Go Back Email Link
עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

סוויט דולי
עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות עוגיות פרווה קנטוצ'יני
Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 35 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 200 גרם נטורינה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 150 גרם פירות יבשים:אגוזים, שקדים, פיסטוקים

Instructions
 

  • שמים את הנטורינה והסוכר עם הסוכר וניל בקערה ומערבבים
  • מוסיפים את הביצה ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים
  • אם תשימו במקסר הבצק יצא פירורי לא לדאוג
  • מוציאים את הבצק מהקערה ולשים אותו בשניות הוא מתאחה
  • מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
  • כל חלק מעבירים לנייר אפייה ומסדרים לצורך מלבן
  • מהדקים היטב את נייר האפייה ויוצרים צורה עגולה או מלבנית
  • ככה מכינים את כל הבצק, מחלקים לשלושה פסים
  • מכניסים למחקרר לחצי שעה
  • מוציאים, מקלפים את הנייר ועם סכין חד פורסים פרוסות
  • מניחים את הפרוסות על נייר אפייה עם מעט רווח בין העוגיות
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
  • אופים כ-12 עד 15 דקות ומוציאים מהתנור
  • מוכנות! תנו להן להתקרר ולהכניס לקופסה סגורה. תהנו.
Keyword עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות