שמים את הנטורינה והסוכר עם הסוכר וניל בקערה ומערבבים
מוסיפים את הביצה ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים
אם תשימו במקסר הבצק יצא פירורי לא לדאוג
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים אותו בשניות הוא מתאחה
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
כל חלק מעבירים לנייר אפייה ומסדרים לצורך מלבן
מהדקים היטב את נייר האפייה ויוצרים צורה עגולה או מלבנית
ככה מכינים את כל הבצק, מחלקים לשלושה פסים
מכניסים למחקרר לחצי שעה
מוציאים, מקלפים את הנייר ועם סכין חד פורסים פרוסות
מניחים את הפרוסות על נייר אפייה עם מעט רווח בין העוגיות
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
אופים כ-12 עד 15 דקות ומוציאים מהתנור
מוכנות! תנו להן להתקרר ולהכניס לקופסה סגורה. תהנו.