עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות, עוגיות פרווה מושלמות

שתף
הדפסה
עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות
מה צריך

200 גרם נטורינה
1 כוס סוכר חום
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
150 גרם שקדים/אגוזים/פיסטוקים
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה

מה צריך

200 גרם נטורינה
1 כוס סוכר חום
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
150 גרם שקדים/אגוזים/פיסטוקים
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות, ידועות גם בשמן קנטוצ'יני, דומות מאד לעוגיות ביסקוצ'וש של נונה, שהיו עוגיות ללא פירות יבשים. אני שידרתי את העוגיות עם אגוזים, שקדים, פיסטוקים, כל השפע שבעולם והן פריכות וממכרות, מושלמות בטעמן.

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט

הכנתי לכם סרטון הדגמה איך מכינים את העוגיות בבקשה לחצו על המשולש האדום

עוגיות ביסקוטי חלומיות שמכינים בעשרים דקות. העוגיות ביסקוצ'וש של נונה היו עוגיות קשות שהיו טובלים אותן בתה או בקפה כדי שיתרככו. אני זוכרת שהן היו ממש קשות בניגוד לעוגיות שלנו שהן פריכות ונמסות בפה. מלאתי את העוגיות בפירות יבשים והן ממש קלות להכנה.

אני השתמשתי לעוגיות באגוזים, שקדים, פיסטוקים לא קלויים, אגוזי ברזיל, הכל ביחד מכניסים לקערה.

שמים את כל המצרכים במיקסר אחד אחרי השני ונותנים למיקסר לעבוד. בסוף יוצא בצק שהוא פירורי למדי, אל  תיבהלו, הכל בסדר. מוציאים את הבצק מקערת המיקסר ולשים אותו, הוא מתאחה במהירות

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

 

שמים אותו בנייר אפייה ויוצרים צורה מרובעת או עגולה, מה שאתם אוהבים.
אני הלכתי על הצורה המלבנית הנוסטלגית כמו העוגיות של נונה.
שמים את הבצק במקרר לחצי שעה שיתאחה היטב

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

ועם סכין חד פורסים פרוסות והפירות יבשים נחתכים בשלמות

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

שמים בתבנית ולתנור – 10 עד 15 דקות גג ויש לכם עוגיות טעימות אש!

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

עוד מתכונים לעוגיות כאן
מתכונים לעוגיות

 

את העוגיות הכנתי פרווה עם נטורינה
שהיא תחליף מושלם לחמאה או מרגרינה על בסיס צמחי

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

 

קופסאות האיחסון הטובות בעולם – רוצים לראות כמה הקופסאות הרמטיות? הכנסתי לכם סרטון

תזכרו מה שאמרתי, הן ממכרות ברמות.
אחותי שתהייה בריאה שהיא מקפידה מאד על המשקל
התקשרה ואמרה לי שזו ממש שערורייה
כמה שהעוגיות האלה טעימות.

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

 

 

הפוסט בשיתוף "שימרית"

עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

סוויט דולי
עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות עוגיות פרווה קנטוצ'יני
Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 35 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 200 גרם נטורינה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 150 גרם פירות יבשים:אגוזים, שקדים, פיסטוקים

Instructions
 

  • שמים את הנטורינה והסוכר עם הסוכר וניל בקערה ומערבבים
  • מוסיפים את הביצה ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים
  • אם תשימו במקסר הבצק יצא פירורי לא לדאוג
  • מוציאים את הבצק מהקערה ולשים אותו בשניות הוא מתאחה
  • מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
  • כל חלק מעבירים לנייר אפייה ומסדרים לצורך מלבן
  • מהדקים היטב את נייר האפייה ויוצרים צורה עגולה או מלבנית
  • ככה מכינים את כל הבצק, מחלקים לשלושה פסים
  • מכניסים למחקרר לחצי שעה
  • מוציאים, מקלפים את הנייר ועם סכין חד פורסים פרוסות
  • מניחים את הפרוסות על נייר אפייה עם מעט רווח בין העוגיות
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
  • אופים כ-12 עד 15 דקות ומוציאים מהתנור
  • מוכנות! תנו להן להתקרר ולהכניס לקופסה סגורה. תהנו.
Keyword עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים