עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות, ידועות גם בשמן קנטוצ'יני, דומות מאד לעוגיות ביסקוצ'וש של נונה, שהיו עוגיות ללא פירות יבשים. אני שידרתי את העוגיות עם אגוזים, שקדים, פיסטוקים, כל השפע שבעולם והן פריכות וממכרות, מושלמות בטעמן.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
הכנתי לכם סרטון הדגמה איך מכינים את העוגיות בבקשה לחצו על המשולש האדום
עוגיות ביסקוטי חלומיות שמכינים בעשרים דקות. העוגיות ביסקוצ'וש של נונה היו עוגיות קשות שהיו טובלים אותן בתה או בקפה כדי שיתרככו. אני זוכרת שהן היו ממש קשות בניגוד לעוגיות שלנו שהן פריכות ונמסות בפה. מלאתי את העוגיות בפירות יבשים והן ממש קלות להכנה.
אני השתמשתי לעוגיות באגוזים, שקדים, פיסטוקים לא קלויים, אגוזי ברזיל, הכל ביחד מכניסים לקערה.
שמים את כל המצרכים במיקסר אחד אחרי השני ונותנים למיקסר לעבוד. בסוף יוצא בצק שהוא פירורי למדי, אל תיבהלו, הכל בסדר. מוציאים את הבצק מקערת המיקסר ולשים אותו, הוא מתאחה במהירות
שמים אותו בנייר אפייה ויוצרים צורה מרובעת או עגולה, מה שאתם אוהבים.
אני הלכתי על הצורה המלבנית הנוסטלגית כמו העוגיות של נונה.
שמים את הבצק במקרר לחצי שעה שיתאחה היטב
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
ועם סכין חד פורסים פרוסות והפירות יבשים נחתכים בשלמות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
שמים בתבנית ולתנור – 10 עד 15 דקות גג ויש לכם עוגיות טעימות אש!
עוד מתכונים לעוגיות כאן
מתכונים לעוגיות
את העוגיות הכנתי פרווה עם נטורינה
שהיא תחליף מושלם לחמאה או מרגרינה על בסיס צמחי
קופסאות האיחסון הטובות בעולם – רוצים לראות כמה הקופסאות הרמטיות? הכנסתי לכם סרטון
תזכרו מה שאמרתי, הן ממכרות ברמות.
אחותי שתהייה בריאה שהיא מקפידה מאד על המשקל
התקשרה ואמרה לי שזו ממש שערורייה
כמה שהעוגיות האלה טעימות.
עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות
הפוסט בשיתוף "שימרית"
עוגיות ביסקוטי פריכות וממכרות
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם נטורינה
- 1 כוס סוכר חום
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 ביצה
- 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 150 גרם פירות יבשים:אגוזים, שקדים, פיסטוקים
Instructions
- שמים את הנטורינה והסוכר עם הסוכר וניל בקערה ומערבבים
- מוסיפים את הביצה ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים
- אם תשימו במקסר הבצק יצא פירורי לא לדאוג
- מוציאים את הבצק מהקערה ולשים אותו בשניות הוא מתאחה
- מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
- כל חלק מעבירים לנייר אפייה ומסדרים לצורך מלבן
- מהדקים היטב את נייר האפייה ויוצרים צורה עגולה או מלבנית
- ככה מכינים את כל הבצק, מחלקים לשלושה פסים
- מכניסים למחקרר לחצי שעה
- מוציאים, מקלפים את הנייר ועם סכין חד פורסים פרוסות
- מניחים את הפרוסות על נייר אפייה עם מעט רווח בין העוגיות
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
- אופים כ-12 עד 15 דקות ומוציאים מהתנור
- מוכנות! תנו להן להתקרר ולהכניס לקופסה סגורה. תהנו.